Bendiyebiri_ Ebrarabla_06 186 gün var daha darısı başımıza diyelim 😊😊kazasız belasız sağ salim kucağına al canım
Ebrarabla_06 Bendiyebiri_ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım benim🥰 amin cümlemiz için de inşallah🥰
Dlar Ebrarabla_06 canm gözün aydınnnnn bende 99 bugün itibarıyla 😅 bizimde doktor erken olucak diyor ama bakalım canları nezaman isticek 😅
Ebrarabla_06 Dlar Evet canım benim biliyorum aynıyız bakalım canları ne zaman isteyecek gelmeyi 🤭Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 🥰
Ebrarabla_06 Melek1818 Evet canım benim daha erken oluyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Ebrarabla_06 dogurangaplumba canı ne zaman isterse o zaman gelecek annesi 🤭 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
merylii_ Ebrarabla_06 şafak 44, son iki haftadır zaman durma noktasına geldi, geçmiyor. Artık oğluma kavuşmak istiyorum bir an önce, zaman geçse de sarılsak kuzumla 🩵👶🏼
Ebrarabla_06 merylii_ kız bitmek üzere 🤭🤲Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim o günler de gelecek kuzum
merylii_ Ebrarabla_06 az kaldı ama 50-55 den sonra zaman yavaşladı sanki, bu zamana kadar çok hızlı geçmişti.
Ebrarabla_06 Babyandmee şu gibi geçer gider inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Lumlum Ebrarabla_06 122 kaldı bizim de :) Allah 99ları nasip etsin bize de :) size de kolay doğum hayırlı ömürler 🥰
busraali22-08 Ebrarabla_06 son 11 gün kaldı bayramı bekliyor sanırım beyimiz 😄 dua ediyorum bayram öncesi gelir 🥺
Ebrarabla_06 busraali22-08 aaaa bitmek üzere canım benim🥰 evet bayram hediyesi olacak annesine 🤭 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰