Havva2626 Aksutilayda44 Haftasına göre biraz düşük, benim 32+2 1940 dedi başkalarından o civarlarda ama her bebek aynı kiloda olmak zorunda değil.
Dryfrmzz25 yavrusincabim1807 evet bende kıyafetlerini yıkadım bugün bayramdan sonra mobilyaları kurulacak ki ütüleyip asayım en acili hastane çantası gerçekten bende hazırlayayım artık
Esule yavrusincabim1807 aynı😇 50gün var uygulamaya göre. Erken gelmeye kalkarsa bilemiyorum 🤭 hastane çantasını tamamlayamadm henüz ama nolur nolmaz hazıe etmek lazım artık
yavrusincabim1807 Aksutilayda44 aynen 99 günü dün gibi sanki me çabuk düştü gerçekten banada öyle geldi 99 dan sonra
Zeynepkaran71 Son 2 saat 🥲 normal doğum beklerken sezeryana gidiyorum dua edin 🥰 rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 🥰🤲🏻
Yazgan1 yavrusincabim1807 hiç sorun etme nerdeyse 37. Haftaya giricem bu gün bitirdim eşyalarını hastane çantasını da yarın tamamlıcam 😅
Ksniak yavrusincabim1807 Seren27 kızlar gerçekten bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Bebek kıyafetlerini ütülemesek ne olur ki? En kötü ne olur yani 😅