uduygudmrhn Kızlar bir yere sordum yoga için haftada iki gün bir saat ders aylık 260tl dediler uygunmu sizce?
peperutka uduygudmrhn Ben yapiyorum 15.haftadan itibaren suan 24.haftamdayim cok faydasi oldu hic bel agrim yok kaslarim cok esnedi.Haftada 2 gun ayda 200 lira veriyorum istanbul’da.
Pnr-yoga uduygudmrhn muhitinize göre değişir ben haftada 2 ders aylık 100 tl ye ders veriyorum :) ama 300 e veren de var ders başına 60 tl alanda :)
Maviyesil121212 peperutka doktoruma yürüyüş egzersiz yoga ya başlayayım mı diye sordum 1 ay daha bekle dedi 26 haftalık hamileyim bu Arada
Burcu3435 peperutka İstanbul’da hangi ilçede gittiğiniz kurs? Bende araştırıyorum ama daha bir karar veremedim🙄
peperutka uduygudmrhn Yoga yapiyorum.Yoga da hem nefes calismalari var ayriyetten pilates hareketleri.Dogru nefes alimi da dogum icin cok önemli.Su ana kadar 5 kilo aldim amac zayif kalmak degil zaten kaslari guclendirmek.Onun icin tavsiye edebilirim.
uduygudmrhn peperutka bende 12. Haftamdayım başlayabilirsin artık dedi doktorum. İki kez grip oldum yattım hep 2,5 kilo aldım korktum bu hız iyi değil.
peperutka Maviyesil121212 Sizin riskli gebeliginiz mi var?Bana 14. haftadan itibaren baslayabilirsin demisti
Maviyesil121212 peperutka aslında yok her gittiğimde şükür olumlu şeyler duyuyorum ama ara ara kahverengi lekelenmem oluyor bebekle ya da rahim ağzıyla ilgisi yok dese de riske atmak istemediği için sanırım böyle söyledi
Burcu3435 peperutka ciddi mi süpermiş bende avcılarda oturuyorum ama çalışıyorum saat 19.00 gibi avcılarda olabiliyorum derslerin saat aralıklarını biliyor musunuz? Veya nerden bilgi alırım?
peperutka Burcu3435 Biz 4 kişiyiz perşembe ve ctesi günleri oluyor.persembe 12-13 ctesi de 11-12 aralığında.Ama isterseniz haftanin 1 gunu de gelebilirsiniz.B fit avcilari arayipta gerekli bilgiyi alabilirsiniz
Pnr-yoga uduygudmrhn gaziosmanpaşa küçükköydeyim 30+5 oldum yarın kntrlüm var doktorum izin verdiği Sürece devam edicem inşallah
uduygudmrhn Pnr-yoga evet bende başlamak istiyorum iyice hımbıl oldum bu seyir iyi değil normal doğum olsun istiyorum şartlar uygun olursa bakalım