Melissahan gokyuzu777 Bende tam bir hafta önce histeroskopi oldum canım teansferimde mayısta olucak inşallah ikimiz aynı gibiyiz🥰
Gul616161 Cvkhll nasıl geçti kuzum nasıl bir ortamda yapıyorlar. Kaç saat yattın hastanede canın yandımı hepsini anlatt bende pazartesi gidicem gün vericek muhtemelen perşembe cuma
Cvkhll Gul616161 Çiş mevzusu hariç çok kolaydı hastaneye varınca ve evdeyken su içiyorsun sürekli mesanenin dolu olması önemli transfer 10 sn ancak sürüyor zaten geri odana geliyorsun 1 saatte orda yatırıyorlar sürgü iste ona yap çişinide
Yeliz1711 Gul616161 daha transfer olmadım bu hafta olacağım insallah şimdilik 48 bin tuttu tül bebeğe de 90 bin ödeme yaptım ayrı
Dost12 Kizlarrrr bende genetikten haber bekliyorum 5tane 3gun emrbyolar donduruldu genetige gitti caresizce haber bekliyorum.. Opu dan sonra adet oldum ikinci Adette de Transfer olacagim insaAllah 😐🤲cok korkuyorum genetikten olumsuz haber gelirse diye..
Dost12 Gul616161 canim Ben normal hamile kalabiliyorum 2bucuk sene icinde 5kaybim var ya kalbi duruyor ya engelli oluyor.. Doktorlar hic birseyin yok diyip diyip eve gönderdiler..artik dayanamayip türkiyede doktorlara bas vurdum.. Kromozom bozuklugu ve kan pihtisi cikti.. Bu yüzden Genetik yapmak istediler..