gokyuzu777 Kızlar nisan-mayıs aylarında transfer olacaklar toplanalım. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz zor ve uzun bir yolculuğun güzel sonuçları olur
Gul616161 gokyuzu777 sanırım bende 19 yada 21 nisanda transfer olacağım. 15 inde gittiğimde karar verecek
Mervelouse gokyuzu777 merhaba, mart ayında yumurta toplama yapıldı taze transfer yapmadı doktorum. Nisan sonu mayıs başı olur diye düşünüyorum transferim. 16 nisanda randevum var ozaman belli olucak. Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız 💐
gokyuzu777 Yeliz1711 cok sevındım inşlh guzel sonuclar alakım :) çift embriyo mu tek mi doktor size mi bıraktı?
gokyuzu777 Yeliz1711 çok sevindim 1 kız-1erkek gelir ne guzel olur insallahhh Allah gucunu sabrınh verir canım:)
PinkyJelly 13 nisan benim de transfer tarihim bu gün belli oldu günüm😇 2.transferim olacak çift embriyo transferi, yaş 30 , yarışmacı arkadaşlarıma ve kendime başarılar diliyorum 😂😂
gokyuzu777 Cvkhll saglıkla guzel haberler al sen de insallah canım 🥰 bir sey soracagım kızlar bana histereskopi yapıldı ptesi gunu, mayıs ortasında transfer olcam insallah, bu sürecte histereskopiden transfere kadar birliktelik yasak mı acaba?
Gul616161 Cvkhll nasıl geçti kuzum nasıl bir ortamda yapıyorlar. Kaç saat yattın hastanede canın yandımı hepsini anlatt bende pazartesi gidicem gün vericek muhtemelen perşembe cuma
Melissahan gokyuzu777 Bende tam bir hafta önce histeroskopi oldum canım teansferimde mayısta olucak inşallah ikimiz aynı gibiyiz🥰