Umay80 Sevim97 Hımm anladım. Bu tarz ağrı sanırım idrar yolu enfeksiyonunda da oluyor. İnşallah hemen geçer. Geçmiş olsun.
Senbibak Sevim97 bunu bi posta yorum yazdım bende de gaz olunca artıyor kendimizi kollayalım canım ayaklara dikkat gaz yapan seyleri yemesek mi çok cankm yandı benimde 3-4 gündür
Mrw244116 Sevim97 korkma cnm gaz sancısıymıs bendede oldu öyle dediler lavobaya gidince rahatliyorsan sorun etme
Sevim97 Senbibak canım gittim doktora progestoran diye bi ilaç yazdı düşük riskine karşı bi ilaçmış ama benim ağrım olduğu için yazdı bana risk için değil
Bbsra Sevim97 bende iki hafta önce yaşadım sol tarafta ağrı ve bacagıma vuruyodu baya bende enfksyn çıktı 🤦🏻♀️
Pnrmhmmd Sevim97 canım gaz sancısı onlar korkma bak kendinde diyosun gaz çıkarınca rahatlıyorum diye ilk hamileliğimde de olmuştu bu ikincisi bundada oluyor o sancılar
irem50287 Sevim97 rahim büyüyo cnm normal bnmde öyle oluyodu bitti şuan 25+4 haftalıgız ama söyle doktoruna yinede
zynpnil O haftada bende de aynı sıkıntı vardı hele yatakta dönmek istediğimde kasığıma fena bir ağrı saplanıyordu veya biraz yürüdüğümde yada oturduğum yerden kalkarken. Doktorum idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi. Bende magnezyum içerikli şeyleri tüketmeye daha çok özen gösterdim sonrasında bayağı rahatladı.
Sevim97 payidar oda olabilir aslında evin içinden çıkmıyorum çorap patik terlik hiç çıkartmıyorum ama yinede nasıl oluyosa