ilaxidexi Azra8Engin ben 3 haftadır ceviz muz hurma ve yumurtayı, her gün mutlaka tüketiyorum. 3 haftada 600 gr almış, fikir olsun istedim 🙏🏼❤️ amin inşallah 🙏🏼
Azra8Engin ilaxidexi evet bende aynı şekilde 3 haftada bunları tükettim hatta baya yüklendim 650 gr almış ama hala 1 hafta 10 gün geriden geliyor. Açığı kapatamadim
ilaxidexi Azra8Engin kapanmayacak bir açık yok bence her şey yolundaysa kilosu eksik kalsın bir şey olmaz inşallah ❤️
144355 Eko93 Ya inşallah sağlıkla kucağa almak da nasip olsun da🥺 Bel çevresi özellikle zayıf umarım bu haftalarda toparlar kendini 🥺
asell13 ilaxidexi 33 haftalık olduk yarın kontrolümüz var merakla bekliyorum bende 🥰 ağır grip geçirdim 1 hafta hiç bişe yiyemedim 3 kilo zayıfladım bakalım bebiş gerilemedi inşallah
Rabia6606 Vallla bugün gittim hastaneey doktor hiçbir şey söylemedi sadece suyun biraz fazla olduğunu söyledi . Kaç kg dedim haftasiyla aynı dedi 33+4 gunluguz bizimle aynı olan var mı acaba ?
ilaxidexi Rabia6606 endişelenecek bir şey olsa doktor söylerdi bence gönlünü ferah tut şekerin varsa dikkatli beslen ❤️🧿
Elfsrkn Rabia6606 yemenize birşey dedi mi bana da suyun fazla şekerli ve karbonhidrat yeme.dedi bende 33 haftalik
Nssyclk Benim bebeğim 37.haftada 3100 gr 48 cm. Doktor boyu için haftasına göre biraz sınırda ama sen de minyonsun çok uzun değilsin önemli değil dedi. Var mı böyle bir durumla karşılaşanınız, duyanınız?
ilaxidexi Nssyclk bebekler zaten 48-52 arası doğuyor bence takılma boyuna, en nihayetinde öyle kalmıyorlar kilo alıp uzuyorlar. sağlığı yerinde olsun inşallah 🧿❤️