Eko93 144355 hiç üzülme. Benimde o civarda. Bebis yeterli sağlıklı olsun güzel gelişsin ayrıca küçük bebek daha rahat çıkar diyerek kendime moral veriyorum :) sut muz portakal suyu. Bunlar benim bebise kilo aldırdı 3 günde 180 gr aldik
144355 Eko93 Ya inşallah sağlıkla kucağa almak da nasip olsun da🥺 Bel çevresi özellikle zayıf umarım bu haftalarda toparlar kendini 🥺
OguzMoms Imcea Bebeğe faydalı şeyler yiyorum genelde hergun mutlaka yumurta yulaf ceviz avakado kefir muz kaşar peyniri yemeye calisiyorum
ilaxidexi 144355 hayır hayıır 27. haftamda 999 grdı, 3 haftada 600 gr almış, artık bu son haftalar kilo alma haftadı yediğimiz yarasın inşallah 🙏🏼
OguzMoms ilaxidexi Aslında ben hemde tüp mideliyim ama genelde bebeğe faydalı şeyler yiyorum sanırım ondan böyle oldu oğlumda 36+4 de 3470 gram doğmuştu bakalım buna 38+3 de alırım dedi doktor kaç kiloyla dogcak bende merak ediyorum 🤭
Azra8Engin ilaxidexi evet hemde nasıl bi heyecan var🥹 resmen hamileligimin ilk trimesterına döndüm. Herseye ağlıyorum günde 4 5 posta 🥹 en son günü bitirirken ben bugün niye bu kadar ağladım diye ağlıyorum😔 son zamanlar çok farklı bi psikolojiye girdim
ilaxidexi Azra8Engin aayy diren az kaldı, bebişin kokusunu alınca her şey geçiyormuş öyle diyorlar. O anı iple çekiyorum resmen 🥹🥹❤️
Azra8Engin ilaxidexi evet o an için sabrediyorum dua ediyorum. Bebişin kilosu biraz geriden geliyor kilo alsın diye dua ediyorum. Hepimizin bebeği sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 😍🥰
ilaxidexi Azra8Engin ben 3 haftadır ceviz muz hurma ve yumurtayı, her gün mutlaka tüketiyorum. 3 haftada 600 gr almış, fikir olsun istedim 🙏🏼❤️ amin inşallah 🙏🏼