PapatyaAaAaaa Merhaba kızlar bugün ilk aşılamamı oldum benim gibi aşılaması bugün olanlar varmı doktor ne önerdi hangi ilaçları verdi
nesli5154 PapatyaAaAaaa Merhaba bende bayramdan sonra aşılama olacak siz nerde oldunuz aşılama birde ilaçların fiyatı ne kadar tuttu öğrenebilir miyim tabbi mahsuru yok ise
Krmm09 PapatyaAaAaaa benim aşılamanın 4 yünü bugün ilişki olmasını söyledi duşmemesi içinde dupbaston verdi
PapatyaAaAaaa nesli5154 ben Kocaeli Umuttepe hastanesinde oldum normalde ilaçlar 8 bin gibi tutuyor ama bize rapor çıktığı için komple ilaçlarla birlikte 1900 tl ödedik
PapatyaAaAaaa nesli5154 sorun isterseniz oradaki sekretere onlar detaylı bilgi veriyor birde hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
PapatyaAaAaaa Fey04 evet emek hoca yaptı ama ilk aşılama olduğu için tereddütteyim tutar mı tutmazmı diye siz ne zaman oldunuz ?
Fey04 PapatyaAaAaaa ben 25 martta olmuştum ikinci aşılamamdı maalesef negatif çıktı sonucum bugün öğrendim inşallah sizinki tutmuştur 🤲🏻
Kubra12355 Merhaba bende aşılama olucam bayramdan sonraki ilk adetimde rapor ilaçların ya da tedavinin ne kadarını karşılıyor ortalama maliyetleri biliyor musunuz çok merak ediyorum 2.5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum olmuyor yardimci olursanız çok sevinirim
PapatyaAaAaaa Kubra12355 rapor ilaçların büyük bölümünü karşılıyor ilaçlar 8 bin gibi tutuyordu biz 1900 verdik
PapatyaAaAaaa Fey04 kocaelinde mi oturuyorsunuz özel bir sebebi yoksa siz neden aşılama yaptınız öğrenebilir miyim
Fey04 PapatyaAaAaaa evet canım kocaelide oturuyorum bende pcos var eşimde problem yok çok şükür benim sürecim tüp bebeğe kaldı
PapatyaAaAaaa Fey04 hayırlısı olsun hakkında umarım ikimizde olumlu haberler alırız biz ilk aşılamamızı yaptık eğer olumsuz olursa 2 aşılamadan sonra tüp bebek deneyeceğiz. Tüp bebeği de emek hocada mı düşünüyorsunuz
PapatyaAaAaaa Fey04 tüp bebekte tutma olasılığı fazla aşılama gibi değil umarım güzel sonuçlar alırsınız
PapatyaAaAaaa Fey04 bu aşılamam tutarsa size gonal f ilacı lazım olursa verebilirim dolapta muhafaza ediyorum geçen hafta almıştım