isum Roromu76 Allah biliyor ya erkek olduğunu öğrenince garipsedim bile, içimden hep kız geçiyordu ama öncelik sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasıdır, kız erkek ne fark eder ki
Beyza-00 Ayayka haklısınız cinsiyete değil de mizaca bakıyor biraz. Takmamaya çalışıyorum. ilk bebeğim olduğu için henüz evlat sevgisi nedir bilmiyorum eminim dediğiniz gibidir, rabbim isteyen herkese yaşatsın,teşekkür ederim 🌸
semra2598 Roromu76 benim çevremdekiler de erkek çocuğunu kotuluyor çevreye bakacak olursak ohhoo kaçıncı yüzyıl da yaşıyoruz da erkek kız ayrımı yapalım. Cinsiyeti baba belirler sizin elinizde değil. Ama gene de kulaktan duyma bilgilere önem veriyorsanız ilişkide. Sonra sağ tarafiniza yatın 🤷
semra2598 Mavilik sizde Allah sevdiği kuluna kız evlat verirmiş deyin kudursunlar sinir oldum yaa bide bunu yapanlar zamanında kız çocuğu olan kadınlar 😡😡😡
Mavilik semra2598 wallahi billahi öyle, şimdi kendi kızı erkek cocuğu doğurdu banada öyle dedi şaka gibi 😁
2prensesannesiiii semra2598 benim 2. Si de kız kaynanam birinin cinsiyet söylüyor göğsü kabara kabara erkek diyor yeğeni de hamile bana böyle bi şekilde derse bozarım yeğeniylede konuştuğumda oğlum gibi bi tane daha olsun diyor ilki erkek ikinciyi kız istese anlıcam ama yok oğlum gibi bi tane daha olsun diyor ben de anlatıyorum eşim kızım için 10 erkek çocuğa bedel dediğini bende oğlumu 40 kıza değişmem diyor 😂 allahım yarabbim ya Allah gönlüne göre versin dedim en son erkek çocuk doğurmak başarı sanki 🤦🏻♀️
Cileklipizza Roromu76 ben bilerek bişey yapmadım ama ilişkimiz adetten iki hafta sonra olmuştu erkek bekliyoruz kızımızda var rabbim herkesin gönlüne göre versin
Lavinya24 Beyza-00 bende erkek bebek bekliyorum banada duyar duymaz erkek bebek anneyi 2 yıl erken yaşlandırıyomuş dedi birisi lönk diye. Kız bebek bekleyenlere hiçbir şey söylemiyolar
34busra Roromu76 yumurtlama gününde hamile kalmaya çalış öyle iki gebeliktete yumurtlama gününde hamile kalmıştım iki oğlum var üçüncü hamileyim onuda yumurtlama gününden sonraki gün hamile kaldım kız bekliyorum suan tabi bu teori hayırlısını iste 🙏
Heyaslily Beyza-00 Roromu76 benim de ilk bebişim ve erkek olucak nasip cinsiyet ayrımı yapmadım hiç. Eşimin ailesinin ilk torunu olucak ama kayınvalidem de bana ben kız isterdim erkek olma düşüncesine de alıştırdım kendimi ama diyor! Yani herkesi mutlu edemezsin🥲
Aden_simay Roromu76 saçmalıyorlar görmezden gelmelisin bence kız çocuğu cennetin anahtarı Rabbim ikisininde eksikliğini vermesin ama kız bana daha baskın geliyor
Damlaozzz Beyza-00 Bu evde beslenmez lafını bende çok duyuyorum aşırı sinirim bozuluyo tek duyan ben değilmişim demekki erkek diyorum aaaa hadi ya falan oluyor 😒😒
Sermec27 Roromu76 kibir mı niye kibir yapıyorlar ki sanki şehzade mı doğurduk ben üçüncü oğluma hamileyim ama yaşayan ikinci oğlum olacak kendimi ekstra üstün vs görmüyorum erkek doğurmak böyle bir hak oluşturmaz çünkü veren Allah marifet sanmasınlar Allah akıl fikir versin bu tarz düşünen insanlara hayırlı evlat olsunlar gerisi boş isterse 10 erkek olsun hayırsız olduktan sonra bir anlamı yok.
Prensiminannesiyim Roromu76 benimde kızım olcak bi oğlum var kız olmasına çok sevindik eşimde bende ama kaynanamgil ve çevremiz bu devirde kız çocuk büyütmek zor neler neler duyuyoruz tacizler tecavüzler akran zorlukları son zamanlarda binlerce kez duyduğumuz kadına şiddet böyle böyle şeyler diyolar canım sıkılıyo kızımı böyle kötü bi dünyaya getireceğim için üzülüyorum onlar böyle söyleyince her şeyden koruyabilir miyim onu iyi yetiştirebilir miyim kız çocuğı daha naif ve kırılgan oluyo onu üzmeden kırmadan mahremiyeti ve sınırları öğretebilir miyim diye düşünüyorum sürekli
2prensesannesiiii Firstpreg 😂😂😂😂 2 hafta geç döllenme oldu bu gebelikte 2 hafta geriden geliyoruz kızım olacak ilk kızım son adet tarihimle uyumluydu yani iki kızım olacak biri geç döllenme değil biri geç döllenme🥰
Melisdila Roromu76 yumurtlama olduktan sonraki üç gün ilişki önerilir ve her ilişkiden sonra iki rekat Allah rızası için eşinle namaz kılıp peygamber efendimizin ismini koyacagınıza dair eşiniz karnınıza okusun istesin ve hamike kaldıktan sonra yusuf suresi