iremkayaaaa beyaz ekmek, hamur işi ,tatlı, pirinç, makarna falan bana yasak olanlar yükseltiyor. Gebelik öncesi şeker benim. Tam buğday ekmeği 2 dilim (avuç içi kadar), zeytin,peynir ,domates, salatalık,yeşillik,yumurta bunları değiştiriyorum birgün kahvaltı salatası yapiyirum diğer gün domates, biber,yumurta menemen olarak yanında salatalık bı dilim peynir ekliyorum, bazen zeytin çıkarıp avakado ekliyorum bazende peyniri çıkarıp ceviz ekliyorum oran önemli aslında menemn yaptigim zaman 6 kaşık tabagima aliyorum. 3 ana 3 ara öğün yazıldı bana bu şekilde ilerliyorum ara öğünlerde de sade kefir yanına orta boy elma, veya kivi ,veya ne varsa işte ,yada turk kahvesi( hergun içmiyorum) yanına badem kavrulmamis bı 10 tane falan. Öğlen salata çorba tavuk falan varsa salatama ekliyorum , akşamda eve yemekte ne yaptıysam örn balık yanına salata çorba 1.5 kepçe çorba koyuyorum balığın türüne göre yiyebiliyoruz zaten somon balığı Büyük oluyor parçaları 1 parça buyuklugune göre biraz daha küçükse 2 parça yanında da bol salata 2 dilim ekmek yine. Bunu kendiniz ayarlayabilirsiniz ben örn olarak yazdım dikkat ederseniz dengelenir ❤️Bu haftalar da şeker isteği vücutta artıyor o yüzden biraz daha dikkatli olmak lazım