-37- Bende ovulasyona başlayanlar canım🙈 25 30 Mart’ta bitti adet 31, inde başladım ama hala çizgi yok bakalım🐣 ilk denememiz ilk çocuk tecrübemiz olacak inşallah bat ta 21, Nisan . inşallah o zamana hamile olurum en sağlıklı sekilde
Hatice5855 Mart ayında kimyasal gebelik geçirdim adet oldum hala hafif lekeler görüyorum. Bu ay inşalah hamile kalırım. Çok çok istiyoruz.
Ebruuu8181 noble1 bende klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum üç gün önce bitane yumurtam vardı büyüyen inşallah tutar 🥹 hepimiz hayırlısıyla hamile kalalım
Feride_01 bsra4213 şehir hastahaneleri ücretsiz çekiyor arkadaşım bugün çektirdi randevuya da gerek yok
Mehlika26 ezgi98 merhaba evlendiğim ilk günden beri bebek istiyordum 4 ay olmadı maalesef sonra birinin tavsiyesi ile 1 gün ilişki birgün boş şeklinde yaptık o ay tuttu :)) ve her banyo da kasık bölgeme sıcak su tutuyordum 2-3 dk öneri olarak söyledim Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
akkrn Mehlika26 merhaba adet bittikten sonra mı 1 gün arayla mı değerlendirdiniz detay verir misiniz :)
noble1 Ervazengin01 ya öyle diyorlar ama bence o çokta mühim değil, yani neticede yumurta 24saat vucutta kalıyorsa o 24saatin heehangi bi anında pik yakalayacaksın, he ben bu ay hep aynı saatte ve oruç(susuz) yaptım o ayrı :) düzenli takip etmiş olmak adına
Ervazengin01 noble1 anladım bu ay tutmaz ise bende testi alıp denemeyi düşünüyorum da bakalım teşekkür ederim canım
emir_01 ezgi98 2 yildir hee ay dusunen ve her ay yikilan ben rabbim herkese tez zaman icinde isteyen herkeze hayirli hamilelik haberi almayi nasip etsin