iremd-1798 Aysemm44 ay yapmayın ☺️ valla dayanamıyorum mis kokusunu içime çekmek istiyorum bebişimin ❤️ ikinci hamileliğim ama ilk hamileliğimde çok geç öğrendim çabuk geçmiş gibiydi ☺️
Melike_melek Aysemm44 son 45 diyor ama bugün dr mayıs 6 da alcaz bebiş i dedi çok heyecanlı ve korkuyorum 😌
Gizemmnur- azracan20 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 benimki de seninle ayni zamanda nerdeyse ondan sordum benimki henüz dönmedi gibi bu hafta kontrol var bakalım ona göre belli olucak artık
azracan20 Gizemmnur- sağol güzelim sen de inşallah sağ selamet alırsın kucağına 😍😘 valla 15 gün önce doktor baş geliş dedi demek ki dönmüş yani ben bunu anladım 🤣 her gün biraz biraz döner o ☺️ sezeryan mı olacaksın canım ?
Yazgan1 fundamuammer e artık doğurunca birbirimize haber vermek farz oldu 😅😅 yakınmışız da zaten 😅 sanırım bebişleri kucağımıza alınca anlıcaz😅
fundamuammer Yazgan1 ay inşallah nasip olsun alalım artık kucagimizaaa 🥹 kemiklerim açıyor artık otururken göğüs kafesime kemiklerine batıyor duramıyorum 🥹