Ezel16 Hey_makaron 12+5 ken gitmiştim tarama testi için cinsiyetini de öğrenmiştim erkek 🥰👼🏻👶🏻🩵🕊️ Şuan 15 haftanın içindeyiz 😍😍😍😍
zeynep62 Bende 10 haftaligim daha önce başka bir devlet hastanesine gittim orda doğum yapilmiyormus o yüzden 12 hafta da başka bir devlet hastanesinden randevu aldım 2 li testi yapar mı acaba gittiğimde
Pelan Hey_makaron 12+5 de gittim erkek dedi ve kesin konustu nerdeyse biz de gördük zaten pipisini. Bu kadar erken belli olmasını beklemiyordum açıkçası.
091022ma Hey_makaron ben ikili taramada öğrendim 12+4tü kız dedi 15 haftalıkken yine kız dedi 17 haftada başka bi doktora gitmiştim ağrım var diye oda kız dedi yani bebeğin pozisyonu çok önemli benimki hiç kapatmadı kendini direk gösterdi😅
irem4556 Hey_makaron yok canım ya devletle alakası yok ben özele gidiyorum onlarda aynısını diyor erken daha sonradan değiştiği için görselerde tam emin olmadan söylemiyorlar
Ebruli_10 Hey_makaron 12 haftalıkken taramada başka doktor erkeğe benziyor dedi 15 de gittim kendi doktorum kız dedi bugün tekrar gidicem emin olmak için :)