Cilginanne2bebeli68 Hey_makaron 12 haftalik gittim bakmadi bile doktor 14+4ken gittim %70 erkek dedi ama çıkıntı kızlarda da oluyormuş
Hasibeeee Hey_makaron 12+3 haftalıkken gitmiştim doktorum erkeğe benziyor ama net konusmayayım dedi bidaki kontrolde kesinleşecek
Ezel16 Hey_makaron 12+5 ken gitmiştim tarama testi için cinsiyetini de öğrenmiştim erkek 🥰👼🏻👶🏻🩵🕊️ Şuan 15 haftanın içindeyiz 😍😍😍😍
Pelan Hey_makaron 12+5 de gittim erkek dedi ve kesin konustu nerdeyse biz de gördük zaten pipisini. Bu kadar erken belli olmasını beklemiyordum açıkçası.
Hey_makaron Cilginanne2bebeli68 bende tam 12. Haftadayim yarın ikili tarama var soylermi ki doktorlar
Cilginanne2bebeli68 Hasibeeee çıkıntı varmiydi ben 14+4 gittim ama bebek15+3du çıkıntı var %70 erkek dedi ama kızlarda genital bölge üstünde oluşan yerle karistiriyormus
Cilginanne2bebeli68 Hey_makaron benimki devletti çok kalabalikti doktor ayak üstü 1 dk da bakti o ne cinsiyet dedim bakmadi bile
091022ma Hey_makaron ben ikili taramada öğrendim 12+4tü kız dedi 15 haftalıkken yine kız dedi 17 haftada başka bi doktora gitmiştim ağrım var diye oda kız dedi yani bebeğin pozisyonu çok önemli benimki hiç kapatmadı kendini direk gösterdi😅
Kaderimmmm16899 Cilginanne2bebeli68 zaten devlet doktora ne sorulur ki tersliyorlar bakam 17 haftalıken gidicem kontrolü söylicekmi😊
Hey_makaron Cilginanne2bebeli68 Bazı doktorlar ters olabiliyor ya Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🙏🙏
Ozlemkubra @“Hey_makaron” bende 12yim yarın ikili taramam var cinsiyet öğrenirim inşallah diye umuyorum
Gulgoksahn Ben öğrendim canım 12. haftamda doktor erkek dedi cinsiyet partisi bile yaptık ☺️ Bi kızım var onda çok geç öğrendik genelde kızlar göstermiyor
Hey_makaron Gulgoksahn hayırlısı olsun canım benimde bir oğlum var gönlümüzden geçen kız tabiki ama rabbim en doğrusunu bilir.hakkimizda hayırlısı🙏🙏
Lilaaaaa Bende 12+4 de kız olduğunu öğrendim. %90 dedi 🥰 hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız hissediyordum. Öyle de oldu 🙏🏻🌸