Aysennnnnn canım Türkiye’deki 2 olumsuz denemeden sonra en son yumurta kaliten az demişlerdi ben de vazgeçtim evlatlık edinmiştik sonra aile vazgeçti geri aldı benim psikolojim bozuldu aynı ay ben tedavi vs istemiyorum direk tüp bebekle olsun dedim (yumurta kalitesini arttırmaya çalışmakla vakit kaybetmek istemedim) yumurta donasyonu ile zaten %90 başarı oranı verdi doktorumuz herkesin tedavisi kişiye özel size de elbette size uygun en iyi yöntemi sunacaktır diye düşünüyorum. Tahlilleri burada yaptırdık gelin dediler gittik ben tüm takibi Verda hoca yapsın istedim ev tuttuk 21 gün gibi bir süre yeterli adet tarihimden 2 gün önce gittik gider gitmez aynı gün muayene oldum . Adet olunca oldum ilaçlar başladı sonra bir kaç kez yine baktı o sırada gezdik (annemle kaldım eşim örneğini verdi döndü, çalıştığı için) kafam rahattı eğlenceli geçti hiçbir şey takmadım çünkü full motivasyon vardı transferden bir gün önce de eşim geldi transfer çok iyi geçti 2 gün dinlendim döndük söylenilen her şeyi yaptım çok şükür 5+2 oldu bile o kadar hızlı oldu ki her şey biz de rüyada gibiyiz