Cagla96 Melikesahn yaaaa hayırlı olsun benimde 4+1, bende bir hafta öncesinde öğrendim, beta değerin kaç senin
Cagla96 Ayy bende 4+1 suan ayın 15inde çağırdı keseyi görmek için. İnşallah kimyasal dış boş vs değildirrr insan böyle arafta kalıyor kese var mı bebek var mı . 14 Aralık gözüküyor doğum tarihi suan. Siz keseyi en erken ne zaman gördünüz
Melikesahn Cagla96 teşekkür ederimmm size de hayırlı olsun şuan 4+1 gözüküyor uygulama ama daha küçük 😂 ilk öğrendiğimde regle 7 gün fln vardı 22 daha sonra 69 doktorum daha yaptırmana gerek yok dedi bayramdan sonra 16sında gidicem inşallah keseyi de görürüz 🥰🥰♥️
Cagla96 Melikesahn bende aynı şekilde reglime 6 gün kala evde testle öğrendim dayanamayıp haha sonra reglime 2 gün kala beta yaptım 97 çıktı. Tam regl olacağım günde 287 olmuştu Ayın 15inde gidicem. Bundan önceki kimyasal gebelikti korkuyorum kese görünür mü görünmez mi ne olur meraktayım
Melikesahn Cagla96 Hiç öyle düşünmeyin aklınıza getirmeyin bile en azından gebe kalabiliyorsunuz.Birde kimyasal gebelik vücudu hazırlıyormuş,sağlıklı gebeliğe🥰
Seydanuurr4 xazall 4+2 bende aralık ortası ama bende hiç belirti yok iyi mi kötü mü bilemedim kızımda böyle değildi
Cagla96 Seydanuurr4 kasıgımın alt taraflarında ağrı oluyo bide uyku hali var genel olarak midesi bulanan biriyim mide bulantısını söylemiyorum o yüzden 😅
Melikesahn Seydanuurr4 aa benimde son adet 10 Mart 😂Benim felaket belirtilerim var asla adete benzemeyen kasık ağrısı,idrar yolu Enf oldum sandım ama gebelikmiş 🥰Sizin belirtileriniz neler ?
Seydanuurr4 Melikesahn ben gebe kalmadan önce yaşadım bunları çok kötü bel ve kasık ağrısı uykumdan uyanacak kadar hemde ama masallah şimdi gebe olduğumu unutuyorum bazen ara da kasıkkarımda ağrı var o kadar oda çok normal gittiniz mi hastaneye ben daha gitmedim gitmişken hem kalp atışını hem keseye göreyim diye beklemedeyim bulantın felan var mı
Cagla96 Melikesahn aaa hiç bilmiyordum öyle olduğunu :) teşekkür ediyorum bilgi için. Hakkımızda en iyisi en hayırlısı neyse o olsun inşallah
Melikesahn Seydanuurr4 Gittim,gittm keşke dayanabilseydim 5 haftalık gitseydim ama ilk bebiş olduğu için duramadık😂Bulantım yok şuan da inşallah da olmaz 🙃16sında gel dedi doktorum keseyi görmek için