Elifcandan Gulxxx ben geçen yıl ocakta kimyasal gebelik yasadim . Nisanda hamile kaldım. Vücut kendini toparladigi zaman hamile kalıyorsun. Çok şükür şimdi 38 haftamdayim gün sayıyorum. ve normal doğum istediğim için korkuyorum 😖😖
Kadosburak Gulxxx ben kimyasal gebelikten sonraki 2. Ay gebe kaldım canım , doktor korunun filan da dememişti , ama ilk ay hormonlarım bozulmuştu , ilaç tedavisi ile düzelince 2. Ayında gebe kaldım
Yasmin41 Gulxxx merhaba canım ben de kimyasal gebelik geçirdim 2 ay sonrasında hamile kaldım doktorum pskolojik olarak hazırsan olabilir dedi 1 ay 2 ay bekle demedi siz de hazırsanız bence deneyin derim ben bekledim 1 ay sadece o da diş tedavisi için sonra korunmadım çok şükür oldu şuan 10 haftalığım, Rabbim sizlere de nasip eder inşallah
Mamiii20 Doktorum bana 6 ay süre vermişti biz beklemedik verdiği süreyi ama dediği gibi tekrar 6 ay sonra hamile kaldım . Ama bir yakınım diğer ay hamile kaldı bizde eşimde ve bende bazı sorunlar olduğu için biraz gecikti bu süre
Mamiii20 Gulxxx evet 6 ay yapmayın dedi biz dinlemedik 6 ay boyunca denedik tam vazgeçtiğim aşılama yaptırmaya karar verdiğimiz anda hamile olduğumu öğrendim
Gulxxx Elifcandan ben ilk bebeğimi normal yaptım korkmayın cesaretli olun Meryem süresi okuyun Kuranı biliyorsanız evet analık zor ama bi o kadar da güzel bir gün acı cekiyorsun sonra geçiyor
Gulxxx Mamiii20 yarın bende soracağım doktoruma böyle birşey yaşayınca insan hemen bebeği olsun istiyor
Elifcandan Gulxxx hayır süre vermedi doktorum vücudun kendine geldiginde hamile kalabilirsin dedi. Hatta ben kimyasal yasadiktan sonra 40 günden fazla adet gormedim sonra gördüm adetim düzeldi ve hamile kaldım.
Sofita Ben devam ettim denemeye doktor yapmayin dememisti. 5 ay sonra hamile kaldim simdi 27. Haftadayiz
ebrarmom08 Gulxxx ekimin 9 unda kimyasal gecrdim 31 ekim 1 kasım gbi tekrar hamile oldgmu ogrendim korunma falan gerekmiyo . Tekrar adet olmadan hamile kalmisim Suanda cok şükür saglikli ilerliyoruz 12 haftaligiz 😊