Sevincrah Merhaba, Elbistan Devlet Hastanesine giden ya da orada doğum yapmış olan var mı? Özel Yaşam’a detaylı ultrason için 1 kez gitmiştim ama özeli karşılayabilecek durumum yok. Devlet nasıl sizce
Sosisligunlerr Sevincrah Merhaba bende Elbistan dayim devlette doğum yapacağım Batuhan Aslan doktorumdu tayini çıktı gitti 🥹 şimdi Ali konu diye bir doktor var ona gidiyorum Allah nasip ederse 1 ay içinde sezeryanim olacak bir kaç kişi ile konuştumemnun kaldıklarını söylediler ☺️ Yaşam çok pahalı giriş ücreti 650 TL içinde hiç birdey yok oda sigortalı isen daha
CerenEkin Sevincrah ben de Afşin Devlet Hastanesi’ne gidiyorum. Elbistan daha iyi dediler ama Afşin’de doktorumdan memnunum. Cinsiyet için Nalan Hanım’a gitmiştim Yaşam’da. Açıkçası özel hastane ama pek bir numarası yok…
ahsengl Sevincrah zaten özelde doğum yapılmıyor doktorları eksik olduğu için şuan durum nedir bilmiyorum ama devlet hastanesi temizliği konusunda iyi konfor vs
Sevincrah Ftmtsdmr Özel Yaşamda radyoloji bölümünde bakıyorlar, ben gittiğimde direkt randevu verildi ama 4ten sonra bakıyorlar. Klinik hastalarından sonra alınıyormuş
Sosisligunlerr CerenEkin iyice abarttılar yahu 😵💫 25. Bin ne demek ya Emin Sevinçlerde klinik açtı oda sadece girişe 1200 istiyor 2 sene önce emin beyin girişi 100 TLydi🥴 Şaka gibi
CerenEkin Sosisligunlerr evet cinsiyeti Afşin’de net göremeyince Emin beyi aramıştım ama 1200 deyince gitmedim😂 Nalan hanım ve erdinç bey hemen baktı gördüler zaten. 600 küsür müydü tam hatırlamıyorum ama bize %10 bi indirimi vardı. Yaşam’a gitmek daha mantıklı gelmişti :)
Sosisligunlerr CerenEkin bende sarı ulstrason varya renkli yüzünü görmek için gidecektim oğlumda gitmiştim bu hamileliğimde kızım dada gidecektim 1200 diyince bende gitmedim 🤣 Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar Sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻 Nalan da 650 dedi onada gitmedim renkli değil diye 🤣🤣
CerenEkin Sosisligunlerr amin inşallah 🤲 evet orada da renkli yok sadece ekrandan çekiyorsun renkli olarak sanki ama fotoğraf vermiyor bu da nasıl işse 🥲
Sosisligunlerr CerenEkin Emin bey klinik açtı ya şimdi o renkli sarı olarak fotoğraf veriyor ama fiyatı uçmuş sezeryana kaç derse 🤣 30bin 40bin ister haha 🤣🤣🥹
Sosisligunlerr CerenEkin Allah Allah şaşırtıcı 🤣 ee hadi 9 ay takip etti kim doğurtacak birde onami doktor arayalım ne saçma 🤣
ahsengl CerenEkin ama takip olarak biraz eksiklik var ben doğuma kadar 30 kilo almıştım ama kansızlıktan ödem oluyormuş bunu doğumda anladılar kan tahlilinde enes bakıyordu bana sonra memnun kalmadığım için Batuhan’a gidiyordum hamdolsun kilolarım gitti ödem olduğu için
Sosisligunlerr CerenEkin aynen çok saçma ben koca kliniğe gittim Antep’te 2500 TL verdim Perinatoloji bölümüne doktor yarım saat inceledi kalp kapakçığından beri inceledi hak etti yani parasını. Emin bey ise sadece. Bir ekran fotosu veriyor ulstrason kağıdı 1200 lira hiç bir şeyi yok
CerenEkin Rumysaa giden arkadaşlarım vardı memnulardı ama Sevde hanım ve Aytekin bey gidecekmiş tek Gökhan bey kalıyor