FMelt asla ve asla dıyetısyenlerı asagılamak gıbı bır kaidem yok, onların yaptığı mesleğe sonsuz saygım var yıllarca okuyup emek sarf edıp oralara gelıyorlar, bende en az onlar kadar bılgı edındım ustelık bır gebelık gecırdım ve kımseye yanlış bılgı vermem ben sadece gebe annenlere motıvasyon olarak destek oldum ve genellikle herkesin dedıgı gıbı abur cubur yeme bebeğe kılo aldıran besınler bunlar dedim ki bunları da zaten doktorlar söylüyor ben yanlış bılgı verdıgımı düşünmüyorum ısteyen anne doktoruna danışır ve emınımkı doktorları da abur cuburu kes bunları bunları ye dıyecektır:) teşekkür ederım
Malesefkı esım dıyetısyene gıttı 3. Gününde verdiği lısteyle açlıktan tansiyonu düştüğü için sonumuz acıl oldu, bız kendımız dıyet yaparak herseyı yıyerek gayet saglıklı kılolara ulastık ve gebelık gevırdıgım ıcınde doktor ne önerirse saglıklı gıdalardan bebeğe yarayacak hamıle annelere de bebek için fayda sağlayacak olanları saydım. Zaten doktorlarına danışmadan hıc bır hamıle anne dedıgımı dınlemez emin olabilirsınız.