ozgeyurt49 Merhaba kızlar bugün aşılamamın ilk günü sürekli yatmam mı gerekli 15-20 dk kadar yemek yapmak için kalktım sıkıntı olur mu sizce?
Esrashshshssh ozgeyurt49 cnaim tabikide dikkat et wma sana şöyle soyliyim 1.asilamam da 15 gün yattim sadece yemek yaptim yedim yattim tutmadi 2. Asilamam da 1 dakika yatmadım olursa olsun yoksa tüp bebek dedim tuutu
Tulay2017_ ozgeyurt49 ben tam 5 kere yaptırmistim hiç tutmadı sürekli yatmaya bak ilk günler özellikle dizilerinden yukarı kaldır yastık koy inslh sağlıklı güzel bir şekilde tutunur bebeğin cnm
PapatyaAaAaaa ozgeyurt49 geçmiş olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız bende bugün oldum sonuçlarımız hemen hemen aynı zamanda belli olur doktor duphaston verdimi sanada
Bbk88 Esrashshshssh yani nasibin seni bulur😸çok sevimdjm adiniza 💗benim de kimyasal.gebelik oldu 7 ay önce 1 sene dolunca gel aşılama.yapalim diyo doktor ağustosta 1 sene doluyor bekleyeyim mi sizce
Bbk88 Esrashshshssh evet ama bazıları diyo doğal yoldan kalabilirsin boşuna vücuduna hormon alma diyorlar;(
Bbk88 Tulay2017_ tüp bebeğe gecmediniz mi o parayla tüp bebek yapılırdı diyen var asilama parasıyla üst üste lütfen yanlış anlamayın beni çok hassas konular biliyorum öğrenmek için soruyorum 🙄
Tulay2017_ Bbk88 hayır yani 7 yıl önce o zaman aşılama bin TL biseydi snra tüp bebek yaptirdim tutmadı pes ettim snra dedim her şey Allah’tan doğal geldi bebeğim… Smdi ikinciye hamileyim bu durumlarda moral piskoloji çok önemli ve doktor
merylii_ ozgeyurt49 hiç kendini kasma canım ben sadece birkaç saat yattım, sadece ağır iş yapmadım o kadar.
ozgeyurt49 merylii_ bende 1 gün evde dinlendim ertesi günü işe geri döndüm sıkıntı olur mu korkuyorum
merylii_ ozgeyurt49 korkma canım Allahın izniyle bir şey olmaz, ağır kaldırma, yükseğe uzanma,, beslenmene dikkat et yeter