Melisss12 Kızlar 5.haftada benim gibi keseyi gören var mııı betam cuma 600 dü pazartesi doktora gittim ama beta bakmadık kaçtı betam bilmiyorum 🤦🏻♀️ bebişi görmeyi beklemek de heyecanlııı doktor da şaşırdı biraz gözüktü diye hatta 🙈🙈😂
Gizem1504 Melisss12 ayy ne güzel betam 1321 perşembeye randevum var bakalım görüncekmi :) genelde bu haftalarda göremeyende var sağlıkla gelsin 🥰
trkan-uk Melisss12 bizde kesemizi gördük beta 2040 bebeğimizi görmek içinde sabırsızlanıyoruz hayırla hepimiz görelim kucağımıza almak nasip olsun inşallah😊😍
Gokcetan Melisss12 benim betam 1290lardayken doktorum vajinalden bile çok zor gözükür demişti şuan beta 6000 lerde öyle kesemiz gözüktü kişiden kişiye değişiyor demekki 😂
Gizem1504 Melisss12 merakla bekliyorum bende perşembe gününü :) son adet tarihiniz nedir aynı sayılırız
Dopaminnn Ay inşallah şimdi araya bayram girecek şehir dışına gidicem ama aklım hep burda iki katından biraz fazla artmıştı şidmid e öyle artarsa yarın 5 bine yakın olucak
Dopaminnn Gulfidan_99 Benimde 26 Şubattı uygulamadan bakınca 5+2 gözüküyor ama doktor 5+5 dedi nasıl oluyor anlamadım onu çok
Eylul5961 Gulfidan_99 karindan goremezse alttan bakiyor, ben de 5+2 hamileyim bugun gidicem doktora bakalim gozukecek mi
Dopaminnn Benim 2 gün önce 2213 dü bugün iki katıdır bakmadı tekrar kan zaten ama karından bakınca çok belli belirsiz di sonra vajinal bakınca net gördü