06Pembemavi80 48lipastelboya birde 3. Bebek diye ayrı bı utanma var bende nedense 😄😄 bende 8 haftaligim az birşey kendim farkediyorum oğlum var 4.5 yaşında anne kocaman göbeğin var diyor şimdiden😄 çok yemek yiyorum ondan oğlum diyorum
48lipastelboya 1prensesannesi__ aslında güzel bişey göbüşün çıkması ama insanı düşündürüyor şimdi böyleyse sonraları nolacak halim diye 😂
48lipastelboya Betul_ela0 onu hiç deme diğer hamileliğim de yaza denk gelmişti ağlıyodum artık uyuyamıyorum diye 😁
minikfasulyeannesii 48lipastelboya valla bende de oluyor bazen 8 haftalık hamileyim 4 5 aylık gibi duruyor kiloluyum da bazen de olması gerektiği gibi haftasına göre uyumlu gibi dediğim gibi kilom da var.😂😂
48lipastelboya minikfasulyeannesii Benim baya belli çok kilom yok ama zayıf da değilim iç karnımız dar bizim demek ki 😁
48lipastelboya Betul_ela0 duştan çıktığım gibi su içinde kalıyordum sinirlerim bozuluyordu ağlıyordum 😁
Betul_ela0 48lipastelboya ayy sorma bende hemen terleyenlerdenim ve bu aşırı rahatsız ediyor ben şimdiden başladım o şikayete gebelik öncesi 2 gün banyo yapmim mis gibi kokardım ama şimdi 1 saat sonrası başlıyorum terlemeye çıldırcam
48lipastelboya 06Pembemavi80 Allahımmmm çok mutluyum bende öyle utanıyorum birileri hayırlı olsun falan diyince de plansızdı yani çok sonra olsun istiyodum ben
48lipastelboya Betul_ela0 Aynı gerçekten yapmasan ayrı bir dert yapsan beş dakika sonra yine aynısın çok zor geçecek 😂
48lipastelboya Yasemincee26 Sağlıkla kucağına al bebişi İlkte geç çıkıyor benim üçüncü olduğu için galiba şaşırıyorum 😁
06Pembemavi80 48lipastelboya 😄😄😄bende bende. Nerden çıktı diyorum supriz yumurta işte mecbur büyüyecek . Tek sağlıklı olsunda oaln oldu😄
06Pembemavi80 48lipastelboya birde şöyle ilk bebeği hatırlıyorum hamile olunca herkese soyleyesimiz gelmişti ayrı bı havası vardı. Şimdi kimseye söylemek istemiyorum bilmesin duymasın diye 😄😄 çok değişik yaa
eylemm09 48lipastelboya 2. Den sonraki gebeliklerde daha erken çıkabiliyormuş ya göbek normaldir bence 😊