Lykiav Kızlar geçen ay pozitifti hamilelik testim ve kan testimde. Adet olacağım gün idrar testinde pozitif gördüm ama test yapmadan önce korunmasız ilişki oldu. Ve 10 gün içinde 2 kere korunmasız ilişki oldu hamileyim sandım kendimi o yüzden. Ama adet oldum. Bu ay 7si adet günüm. Acaba hamile kalma olasılığım var mıdır. Merak ettim
Lykiav 1 Mart’ta adet olmam gerekirken pozitif gördüm ve o gün korunmadık. Bu ilişkiden 10 gün sonra adet oldum. Ve o süreçte bir kere daha korunmasız ilişki oldu. Bu durumda bu ay hamilelik olur mu acaba ya
Lykiav hamileligim hamileyim sandım ilişki yaşadık 10 gün sonra adet oldum betam düştü. Şimdi adetime 5 gün var. Hamile olma ihtimali var mı
Bir_nazenin01 Aslında düşük bir ihtimal çünkü ayda 1 kere yumurtlama görüyoruz sİzde o tarihlerde kimyasal geçiriyorsunuz yani yumurta üretimi yok en iyisini test açıklar 🥲
ikincibebegimiistiyorum Yani neden kafanız karıştı anlamadım, regl olmuşsunuz beta değeriniz düşmüş ve daha bat a var. Olsanız bile bat geçmeden bilemezsiniz. Erken gebelik testleri var tabi ama en doğru sonuç kan testi ve onun düzenli artışı.
Lykiav ikincibebegimiistiyorum 5 gün var. Ama geçen ay 1inde adet olmam gerekiyordu ilişki yaşadık hamileyim diye. 10unda da adet oldum. Bu yüzden kafam karıştı
Lykiav 2024annesi aslında kimyasal gebeliği hesaba katmadan direkt şu soru sorulur mu. İlişkiden 10 gün sonra adet oldum hamile miyim? Böyle söyleyince saçma geliyor
2024annesi Lykiav şöyle ki ben ilişkiden 1 hafta sonra adet oldum. Meğer üstüne görme dediğimiz şey. Sonrakinde ise yerleşme kanaması ile çocuğu 5 haftalıkken öğrendim. ihtimal olabilir ama ben direk kan verdim hiç testlerle uğraşmadım.