Gizemygt12 esss_92 benimde bebişim 25 haftalık. Şu fazla ve iri bebiş dediler. Yaptırdım çok şükür hiç bişey çıkmadı.
Gizemygt12 esss_92 ben 50 Gr yaptırdım. Doktorum 50 Gr yeterli dedi. Açlık kan şekeri 70 çıktı tokluk 110 cikti
Boncukk123 esss_92 bildiğim kadarıyla yüksek çıkmış canım kadın doğum bilgi verdi mi sana diyet önerdi mi
esss_92 Boncukk123 evet biraz yüksek dedi doktora sonuçu attım diyet dedi ama benim konuda hiç bi bilgim yok forumda görüyordum bazen meyve bile yükseltiyormuş
Boncukk123 esss_92 evet canım deneme yanılma yapmalısın herkesin yediği herkes de çıkartmıyor şekeri ufak ufak başlayıp deneyip eğer çıkartıyorsa yememelisin şifalar diliyorum inşaAllah insüline gerek kalmadan diyetle kontrolde tutabilirsin 🌸
busraltin esss_92 kaç gibi gittiniz doktora acaba yerın yaptıracağım bende sabah 10 da randevum geç mi kalmış olurum
esss_92 busraltin 9 da gittim cnm 9 bçukta kan verdim içeceği içtim 10 dakika da.sonra 10:45 ve 11:45 de kan verdim ne kadar erken gidilse o kadar iyi aslında