-37- Negna- inşallah canım bemim biz çocuğu da ilk defa deniyoruz🙈 şansa birakmamak için ovulasyon testi aldım 30 undan beri yapıyorum programlara göre bugün itibariyle hamilelik şansı gösteriyor ama testte bı şey yok
Negna- -37- programlarda yanılma olabiliyor daha önce hiç ovülasyon denemedim Nisan ayında deneyeceğim inşallah 🙏 ilk hamileliğim istediğim ayda hemen olmuştu ikinci biraz zorluyor bakalım 😂
Smbemdy huvuuuuff korkma neden korkuyirsun ki dusuk beta sagliksiz demek degil ki hormona gore cikiyor sonuc. 1gun arayla tekrar ver kan yukselmesi onemli olan ..
Gamzealptkn Bende hamile oldğumu öğrendm ama sevinemiyorm adetm 5 gn geçti 83.91 geldi doktor daha yüksek olmalıydı geç döllenme olablir ama dış gebelk olabilir ddi daha önce 2 kez dış gebelk geçirdm yarn kan vericem korkuyorm 😔
Gamzealptkn Smbemdy bu 7. Gebelik çok yoruldm artk bunda ağrm kanamam olmaynca tamam dedm bu sefer oldu ama değer düşük gelince umudum kırıldı 😢
Smbemdy Gamzealptkn rabbim nasip etsin bu sefer saglikla .. 7tane olmasi bir sorun var demek degil mi doktorun ne diyor bu duruma
-37- Negna- ne güzel benim de ilk olacak inşallah 🥰evet programlarda bugün itibariyle başlıyor görünüyor ama testte kıpırtı yok😀bı bilemedim o yuzden
Gamzealptkn Smbemdy hiç bi sorun yok diyolar laporoskopi çektrcem bi kaç ay sonra eğer bu gebelk ilerlemezse inş ilerler de gerk kalmZ
Smbemdy Gamzealptkn yani normal degil bukadar kayip doktorun daha iyi bilir tabiki ama .. insallah gerek kalmaz da bu ay saglikli ilerler 🤲
Negna- -37- ikinci gebeliği planlıyorum ben 1 yıldır ☺️🌸 ilki hemen istediğim ay olmuştu Buda öyle olur diye umut ettim ama hayırlısı
-37- Negna- inşallah canım benim inşallah gönlünce olur.ne güzel ilki hemen olmuş bakalım benim nasıl olacak