Negna- Smbemdy korunmuyorum evet ama çok stresli bi ay geçirdik ailece üstelik birliktelik çok az oldu 🥺
Smbemdy Negna- tabiki Rabbimden umit kesilmez tek iliski ile hamile kaldim.ben 2 hamileligimde hemde. Umidimiz ve duamiz hep olsun 🌸 hayirli zamani ne zamanda o zaman gelsin bebekler
Nakskdkdkd Smbemdy ben ovulasyon testi kullanmiyorum 2 3 gunde bir iliskiyle devam ediyorum insallah gebelik vardir bayramda adet olcam yoksa 🙄
Negna- Smbemdy inşallah en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız rabbim birde kız evlat nasip ederde inşallah onu da tadarsınız
Smbemdy Negna- amin amin amin Allah razi olsun tek dilegim bu Allah bana hayirki saglikli afiyetle.buyutebilecegim saliha bir kiz evlat nasip etsin kolay sekilde bu ay 🤲🌸 herkese gonlundekini nasip etsin ..
Negna- Smbemdy amiiinnn inşallah 🌸 benimde bir kızım var rabbimde bana bi erkek evlat nasip etsin inşallah 🙏
Smbemdy Negna- ay amin amin insallah canim. Yumurtlama zamanini degerlendir mutlaka erkek bebek icin .. yumurtlama gördüğün ilk gun ve 2. Gun mutlaka degerlendir
Merve-metin Smbemdy bunu bir çok yerde gördüm okudum bu platformda ama bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor baskın karakter olduğu için doğruluk payı pek olmayabilir canım
Smbemdy huvuuuuff korkma neden korkuyirsun ki dusuk beta sagliksiz demek degil ki hormona gore cikiyor sonuc. 1gun arayla tekrar ver kan yukselmesi onemli olan ..
-37- Negna- ben başladım ovulasyona canım adetim 29 Mart’ta bitti 30 unda başladım teste hala çizgi yok.bakalim nasip ilk denemem olacak.batta bir sonraki 21 Nisan gösteriyor.o zamana inşallah bebiş olur
-37- Negna- inşallah canım bemim biz çocuğu da ilk defa deniyoruz🙈 şansa birakmamak için ovulasyon testi aldım 30 undan beri yapıyorum programlara göre bugün itibariyle hamilelik şansı gösteriyor ama testte bı şey yok