Oznurkk Son ayında olan annişler neler aldınız ya da alacaksınız ? Resim paylaşırsanız fikir olur hepimize.Bugün wakikikiye fulla giyime gittim. Aradığımı bulamadım bulduklarımda göbeğimden kapanmadı 😰
asell13 Oznurkk bi yere gidecek enerjim yok eşorfman tişört giyip annem ve kayınvalidem yakın onları ziyaret edip döncem 🤷♀️
tunasmom Oznurkk Geçen yıl Ramazan bayramında hamileydim ve tayt üstüne crop tarzı tişört giymiştim benim için rahatlık önemliydi 🙂
karagozzeynep21com Rabiul ben bu kremden kullanıyorum canım 155 50 kg medium tam oluyor resimdeki gibi şuan 7 aylık oldum ona göre uzundan falan iptal edersin belki small’ı diye yazıyorum
huysuz__ Oznurkk 😁evlendim evleneli bayram tatili yapamadık, eşim hep görevde, ilk gün adetini bozmicam çocukları süsleyip püsleyip büroya bayramlaşmaya gidecez babamıza, rahat şeyler giymeyi düşünüyorum 😅
NGold Ben millanın göğüs altından bollaşan elbiselerinden aldım başka türlü rahat edemiyorum artık 😂32haftalık olucam bayramda 🥲
Boncukk123 Oznurkk diktiriyorum canım tesetturluyum ferace tarzı bir elbise duz kolları lastikli A kesim bir model insaAllah bayrama yetişir 🌸
Mom89_ Boncukk123 ayy elhamdulillah bende diktiriyorum elbiselerimi hep bosbol xxxxxllll çok rahatlar normalde de giyiyordum gebeliğimde kıştam dültirmiştim ¾ tame boyunu yaptırcam bi o kadar onları giyinicem :) !://)
Okyanusolmak Kızıma aldım da kendime hiç dusunmedim zaten yalnızız. Ama alınan elbiseleri takip edicem. İhtiyacım olacak. 21+2den selam ☺️
Kelebekmisaliihayat ZeynepDuru17 ay ben de aynı. Bol tuniklerim ve kumaş pantolon var. Onlardan giyerim. Hem gurbetteyiz bi yere gitmeyeceğiz muhtemelen
dogurangaplumba Oznurkk Son ayımda değilim fakat mart ayında akrabamın nikahı için lcw dan 2 li takım elbise aldım askılı elbise üzerine hırkası var herkes çok yakıştıgını söyledi 30+4 haftalığım onu giycem memleketime giderken de salopetim var onu giyerim diyorum ayakkabı dert benim icin
eceyc314 dogurangaplumba ilk gebeliğimde decathlonda uyguna spor ayakkabı almıştım yanlardan genişti ve rahat bir ayakkabıydı. Oraya bakabilirsiniz. Gerçi şimdi ne kadar uygundur bilemiyorum🤷🏻♀️😅