deryaa45 Adsizbiri İnşallah canım benim Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
Wish Su gibi akıp gitsin inşallah…. Sağlıkla, güzelliklerle kavuşun yavrunuza…. Muhtemelen şu saatlerde işiniz bitmiş olmalı… Sağlıkla büyütün yavrunuzu
deryaa45 Cnuryasar çok çok güzel geçti canım Allah isteyen herkese daha güzellerini nasip etsin hiç korktuğum gibi olmadı ❤️
deryaa45 Elfsrkn Hemen yazamadım canım çok çok güzel geçti Allah’ıma şükürler olsun hiç korktuğum gibi olmadı
Appleseedblackseed Hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun bebeğinizin güzel günlerini görün inşallah 🌸 benim de 15 nisan sezeryan günüm çok heyecanlıyım biraz süreçten bahsedebilir misiniz
deryaa45 Appleseedblackseed Canım yüreğini ferah tut korkacak hiç bir şey yok inan ki. Tavsiyelerimi söyleyeyim sana spinal oldum ben iğne yapılırken asla başımı veya başka bir yerimi oynatmadım sonrasında baş ağrısı hiç yaşamadım bence en önemli etken bu sende kıpırdama zaten normal bir iğne hemen uyuşuyorsun. Ve ilk ayağa kalkıp yürümede asla yere bakmadım odada 2 tur gittim hemşire izin verse 2-3 tur daha giderdim o da çok kolay oldu. Karına kum torbası koyuyorlar ama hissetmiyorsun zaten hiç korkma. Eve geldiğimde tuvalete yalnız oturup kalkamadım 2 gün ama halloldu şükür. Merak ettiğin varsa sorabilirsin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
deryaa45 Elfsrkn Amin canım benim daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah yüreğini ferah tut bebeğin doğduğunda onun güzelliğinden başka bir şey düşünmüyorsun zaten ❤️