deryaa45 Arkadaşlar sabah 8 de sezaryen olacağım dua eder misiniz?🥹 Oğlumun adı Dağhan benim adım Derya Allah razı olsun şimdiden dua eden herkesten 🙏🏼 Bende tüm hamişlere dua ediyorum rabbim hepimizi sağlıkla evladımıza kavuştursun 🤍🙏🏼
Ahsen-Hamza deryaa45 inşallah 🤲 hayırlısıyla kuzunu kucağına alırsın sağsalim de hastaneden çıkarsın İnşallah ♥️
Cnuryasar Su gibi güzel bir doğumun olsun canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bizim de son 35 gün ama doktorum nisan sonu gibi gelir dedi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla kızçemizi💖
deryaa45 Cnuryasar Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim 🙏🏼 Size de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bebişinizi🩷
Fatos0503 İnşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız canım, güzel doğum hikayeni paylaşırsın bizlerle 🥰
Rojda09 deryaa45 amin canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah pozitif hikayeni bizimle paylaşırsın o kadar güzel bir doğum olsun ❤️
Adsizbiri Ayy çok heycanli ve güzel darısı bize olsun Allah’ım sağlıkla güzellikle kolaylıkla geçsin insaalah doğumun 😊
deryaa45 Adsizbiri İnşallah canım benim Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️