ZeynepKorkmaz Mrv123 sizde mi kendisine gidiyorsunuz? Benimle aynı doktora giden birini görünce gözlerim parladı 🙂 kaç haftalıksınız acaba😊
Oge Mustafa Özbek i kesinlikle tavsiye etmem emsey çok iyi 24 saat kadın doğum uzmanı var hastanede ebeler hemşireler çok iyi
AhmetGizemBlbl Oge emseyıde ıyı demıyorlar yaaa ıyıce sasırdım ne yapacağımı .pendıkte oturuyorum kalkıp burdan karşıya gıdıyorum özel basarıya hastaneye bi bulamadık ıyı bıyer .
Oglununannesi MdhTpz ya gerçekten iyi mi bana yakın orası dr um gitti yerine bi dr da gelmedi şimdilik gitsemmi ona bilemedim
Yeshim34 Topikannesi Asliemir ablam bundoktorda bu hastanede doğum.yapti inanılmaz mennin kaldı hayırlı doğumlar benim evim uzak olduğu için Avrasya hospital tamer beye gidiyorum bende zeytinburnunda
ZeynepKorkmaz Mrv123 evet evet Aynur hanıma gidiyorum fakat geçen hafta başladım kendisine gitmeye şuan 38 haftalık gebeyim
MurathanErdem Deryalp merhaba bende alibeye gidiyorum birde gürkan bey var diyorlar siz neden ali beyi tercih ettiniz ,normal doğummu düşünüyorsn 🙂
Mrv123 ZeynepKorkmaz bende 15 haftalık hamileyim ve cok memnunum Aynur hanımdan ihamileliğimin başından beri gidiyorum içim cok rahat dokotrumdan yana herkese böyle iyi bir doktor nasip olmaz bence cok şanslıyız içiniz rahat olsun benim iki ablamda Aynur hanıma gitti aile doktorumuz diye bilirim ve yakınımız oluyor kendisi
Ahmedinannesi Umudumm sibel hanım iki kardeşimi doğurtan doktordur🙈ben de ona gitmeyi arzu ettim ama çok kalabalık oluyordu,zehra hanım da en az onun kadar tatlı bir bayan o yüzden onu tercih ettim☺
Summertime Mrv123 aynur hanımın iyi olduğunu bende duymuştum fakat medihaustan emin olamıyorum. Yenidoğan yoğun bakımı var mı acaba tam teşekküllü bir hastane değil sanırım.
ZeynepKorkmaz Mrv123 verdiğin kıymetli bilgiler için çok çok teşekkür ederim canım gerçekten içimi rahatlattın. Bebeğim ters olduğu ve dönmediği için mecburi sezeryan için gün planladık haftaya cumaya. Şuan daha bi güven ve güçle gideceğim Allah razı olsun😊
Asminalp Mrv123 acaba eşiniz orda ne görev yapıyor bende o hasteneye gidiyorum çalışanlar biraz da baş güler yüzlü olmasını söyleşin 2.kattaki kayıt açan kadın sarışın biri özellikle asık suratlı hep gülmeyi öğrensin biraz ☺
Kimyagercik Mrv123 Babyseymen bende cok zor dr buldum hatta 16. Haftama kadar bulamamistim suan medipol goztepe nil yavuz ay a gidiyorum cokta memnunum ucreti 115 tl ama benim ozel saglik sigortam var 28 tl ödüyorum
ZeynepKorkmaz Summertime 30. Haftamda erken doğum riski yaşadığım içn bu soruyu bende sormuştum Aynur hanıma yenidoğan ünitesi yok ama acil durumlar için küvezleri varmış ve genelde medilife hastanesine sevk ediyorlar sanırım. Siz kaç haftalık gebesiniz?
Asminalp Summertime yoğun bakım YÖK medilife ile anlaşması var zaten yakın hastene hemen oraya yönlendiriliyor