Babyseymen Mrv123 Delta ibnisina Vera üç doktorun ve hastanenin hiç birini tavsiye etmem üçü bir dr yapmıyor ama mecburiyetten 15 hafta oldum hala dr bulamadım bu konuyu yakından takip edicem bende
Kimyagercik Mrv123 Babyseymen bende cok zor dr buldum hatta 16. Haftama kadar bulamamistim suan medipol goztepe nil yavuz ay a gidiyorum cokta memnunum ucreti 115 tl ama benim ozel saglik sigortam var 28 tl ödüyorum
BesteCanerKutluzolu Babyseymen valla normalde ne kadar bilmiyorum benim özel sağlık sigortam var 15 tl ödüyorum muayneye
Deryaaktas Babyseymen bende florence nightingale kızıltoprak tansel beye gidiyorum nuri beyi de biliyorum çok iyidir. Özel sigorta varsa kesinlikle tavsiye ederim
Mrv123 Babyseymen Özel medihaus cerrahi tıp merkezini tavsiye ederim doktorda Aynur baysoy cok iyi ve başarılı bir doktor 👍
HandeA Babyseymen Kozyatağı Central Hospital Dr. Levent Konur’a gidiyorum. Bende çok doktor değiştirdim. Orda karar kıldım. Bir bakın isterseniz
Almilam AhmetGizemBlbl çakmak Erdem hastanesi Sevil Eren Ateş Gercekten gönül rahatlığı ile tavsiye ederim canım 3 senelik doktorum benim cok güler yüzlü sanki ailemdrn biri gibi benim için
Bahar46 AhmetGizemBlbl bende anadolu yakasında iyi bi doktor arıyorum ama tanıdığım yakınım Yok burada bilgi edinemedim henüz
ZeynepKorkmaz Mrv123 sizde mi kendisine gidiyorsunuz? Benimle aynı doktora giden birini görünce gözlerim parladı 🙂 kaç haftalıksınız acaba😊
Aycann Mrv123 Doğum hakkında konuştunuz mu hiç Bilgi verebilir misiniz ? Bende Büyükçekmece tıp2000 e Hazel hanım a gidiyorum fakat Doğum için araştırma yapıyorum. Doktorumdan çok memnunum fakat değiştirmek zorunda kalabilirim
Mrv123 AhmetGizemBlbl Pendik’te yaşıyordum önceden alt kaynarca özel bölge hastanesindeki Mustafa Özbek
Sayrkann AhmetGizemBlbl canim pendikte oturuyorum yeni hastane acildi burda medilcalpark.. Nirmalde yuzyil hastanesine gidiyordum fakat doktorum medicalparka gecmis bende oraya gidecegim 😄
Sibelylmz AhmetGizemBlbl ben Pendik bölge haatanesine gidiyrm doktorum harika ve çevredeki nerdeyse herkes ona gidiyor. Hastane ilgiside çok iyi.
Gizem0106 AhmetGizemBlbl Kurtköy emsey hastanesi.Canan Yılmaz torun çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Gzmktkl Pendik özel muayenehane'ye gidiyorum bende. Enver Mete Ünal. Doğumları remedy'de yaptırıyor..
Zeyneps Tugce0902 doktorunuzdan mémnun musunuz peki.Bende medicine hospital figen şahine gidiyordum ama hastaneden ayrılmış yeni doktor bulmam lazım ne yazıkki 😓
Ecem MedicalPark Gaziosmanpaşa Hastanesi. Op. Dr. Yasemin TONTUŞ tavsiye ediyorum harika bir doktor çokta ilgili😊
hafsa2020 Ecem merhabalar çok olmuş açılalı forum ama hastane hakkında bilgi verir misnz doğum ücretleri nedir doktorunuzdan memnun kaldınz mı doğum yaptınz mı nasıldı teşekkürler 🤗
Ahmedinannesi Anadolu yakası Ümraniye de Zehra Koçer e gidiyorum.Özel kliniği var.Çok ama çok memnunum,çok pozitif çok güleryüzlü ve tecrübeli bir doktor.gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim..ücreti de 150₺ güncel olarak.
Deletedmom19 Ahmedinannesi Zehra Koçer’i bende duymuştum çok iyi doktormuş kilo konusundada oldukça dikkatliymiş ve normal Doğuma yöneltiyormuş doğrumu canım