HandeA Babyseymen Kozyatağı Central Hospital Dr. Levent Konur’a gidiyorum. Bende çok doktor değiştirdim. Orda karar kıldım. Bir bakın isterseniz
SevgiiOA neslicel İsim soyisimle doktor takvimindeki yorumlarada bakmanızı tavsiye ederim. İlgiside bilgisidr muhteşem bir hekim 😌
HlyaracGzel neslicel Meriç Bey, ilgili bir doktor. Detaylı bir şekilde bakıyor ilgileniyor. Tavsiye ederim.
BurinTasKaradag Fenerbahçe Medicana Hospitala gidiyorum. Banu Öndeş doktorumdur. Muayene ücreti sgk +anadolu sigorta üyesi 140 TL
essyagiz ZeynepKara Merhabalar, hala Nalan Hanım’a devam ediyor musunuz? Memnun musunuz acaba? Bende gitmeyi düşünüyorum☺
ZeynepKara essyagiz evet hala gidiyorum ve doğumuda nalan hanımla yapıcam inşallah 🙏🏻 Çok memnunum tavsiye ederim 😌
kubrafatih28 Yaw arkadaş hiç kimse devlet hastanesine gitmiyor mu? Ben çok memnunum hemde bedava 😅😅😅 33 haftalık bebeğim Bahçelievler Devlet Hastanesine gidiyorum. Parasından değil tabi ama orda da doğacak burda da önemli olan yolda doğmaması 😂😂😂
elifelifelif kubrafatih28 ya baya zaman gecmis ama yazicam valla :) dogum yapmissinizdir merak ettim memnun kaldiniz mi bahcelievlerden. Tabi orada yaptiysaniz:)
Eby8893 AhmetGizemBlbl Emseyde Neslihan Şeker i kesinlikle tavsiye ederim. Hem motive ediyor hem çok ilgili hemde işinde başarılı bir doktor. Onun dışında pendik medical park hastanesinde Şeyma Araz var o da çok iyi bir doktor.
Eby8893 Semiramiss eğer kampanyaları bitmediyse muayenesi 100 tl doğum da 2350 tl normal veya sezaryen fark etmiyor sadece isteğe bağlı sezaryen de ücret değişiyor .
EsrazaltinDalar Silivri Medicalpark Duygu Yardım çok tatlı ve ilgili, tahlillerimi yaptırmaya da Silivri Devlet Hastanesi Murat İnel'e gidiyorum. Allah razı olsun ikisi de çok ilgili ve donanımlı doktorlar.
NevinBatrk AhmetGizemBlbl özel Dragos tıp merkezi Kartal köprüsünün oralarda Yen’i yeri burası ,önceden Gülen tıp merkezinde idi Bülent Kars. Her kuruşu hakediyor , 200 tl
Dilanaras21 Zeyneps bende güneşli medisin gidiyorum benim doktorumda vardı ayrıldı ordan şimdi fatma Türkan ayana gidiyorum memnunum yani ilgileniyo baya tavsiye ederim canim