sedaskan Gsdebal Bsk Kizlar emseyde her muayenede renkli de goruyorsunuz bebisinizi hatta 4 boyutlu oluyo hareketlerini de goruyorsunuz. Doktor yuzunu cekmeye calisip fotosunu veriyor 💗💖💕
Bsk sedaskan birde hangi şubesi ve doktor canim. Ben simdi aradim hastaneyi muayenelerde siyah beyaz dedi cikamadm isin icinden
sedaskan Bsk emsey bir tane var zaten canim pendikte o da. 125tl. Ben Canan hanima daha gecen hafta gittim 19. Haftamdaydim bebegi renkli gordum. Burdaki forumlarda yorum yapan arkadaslardan ogrenmistim.
sedaskan Bsk hayir tabiki detayli degil. Ozellikle belirttim. Detayli ultrason demek renkli ultrason demek degildir zaten. Bebegin tum organlarina siyah beyaz ultrasonda tek tek bakildigi icin oyle deniyor ismine hatta. Emseyde benim doktorumda bulunan 4d ultrason ve sadece bebisin yuzunu gostermek icin kullaniyor. Dr. Banu ciftci uygulamasi var ordaki makaleleri okuyun derim o cok guzel aciklamis ultrasonlarin birbirinden farklarini.
Bsk sedaskan yok farklarını biliyrm ama aradığımda karşımdaki kişi detaylı ultrasonda bole birsey olabiliyor dediği icin tekrar sormak istedim doktoun ismini vererek ararim birde.. tesekkur ederim
Erenfamily Central Hospital Kozyatağı hastanesine gidiyorum doktorum Fatmanur temel çok tatlı bir kadın çok ilgili memnunum 😍
Bsk sedaskan simdi tekrar aradılar beni renkli görüntü oluyrms canim dedigim gibi ama ciktiyi siyah beyaz veriorz dediler
neslicel HlyaracGzel Merhaba meriç beyden memnunmusunuz acaba bende gop hastanesine gidiyorum ama doktor araştırıyorum.
SevgiiOA neslicel Ben meriç beye gidiyordum değiştirdim Atilla Okur’a geçtim çok daha ilgili ve daha memnunum tavsiye ederim düşünürsen. Gece bile çıkıp geliyor acil durumlarda. Telefonuna sürekli ulaşabilşyorsun. Odadan mutlu ayrılıyorsun 🙏 ayrıca bilgisi ve eğitimide iyi detaylı ultrasonlarıda hastanede kendisi yaptığı için her muhanesi detaylıdır 😌
HlyaracGzel neslicel Meriç Bey, ilgili bir doktor. Detaylı bir şekilde bakıyor ilgileniyor. Tavsiye ederim.
sedaskan Bsk evet aynen canim cikti siyah beyaz ama zaten goruntu 3 boyutlu oldugundan belli oluyor zaten bebis 😁
neslicel SevgiiOA Bilgiler için çok teşekkür ederim Atilla Bey’de olabilir tabi.Önemli olan bilgisi ve ilgisi benim için.Şuan nifty testimin sonucunu bekliyorum inşallah güzel haberler aldıktan sonra gidicem kendisine.
SevgiiOA neslicel İsim soyisimle doktor takvimindeki yorumlarada bakmanızı tavsiye ederim. İlgiside bilgisidr muhteşem bir hekim 😌