OguzMoms Ezgi12348 Hayır insülin kullanmadım diyet yaptım çokta dikkat etmedim aslında 4 hafta öndeydi oğlum diyetle falan 2 haftaya dusurebildim 🤭
Melike_4949 prenseshanim999 ne yaparsanız yapın çocuğunuz alması gereken kiloyu alır ve genetikte önemli 🙏
Canimbenim_06 Yasminnnnn süt bir işe yaramıyor daha çok mide yanmasına hazimsizliga yol açıyor diye duymuştum onun yerine kaşar peyniri yoğurt kefir vs öneriyorlar ben daha çok öyle tuketiyorum
Yasminnnnn Canimbenim_06 Kaşar peyniri tüketiyorum günde mutlaka bir kase yogurtta tuketiyorum ama kefir içemiyorum malesef midemi bulandiriyor 😟
Kocagoznurr prenseshanim999 Kesinlikle havuç ben bir kilo havucu yemiştim bi ay içinde bebegimin kilosu 2 hafta önde gitmişti
umycnr94 4 kilo doğmuştu oğlum 😁 kendime değil ona baktım ekmek hiç yemedim gibi gbi ama son hftaalar 33 hftadan sonra hergun sade soda muz kasar peyniri ceviz yedim ara öğünlerde kasar peyniri ve muz bebeğe çok kilo ypyor
Canimbenim_06 Yasminnnnn sade ben de içemiyorum yalan yok ama içine evde kendiniz muz vs katarsanız sevdiğiniz meyveler çok güzel oluyor ben o şekilde sevdiğim meyvelerle yapıyorum
Boncukk123 prenseshanim999 biraz da genetik kısmı var bunun canım anne baba ne oranda kiloluysa bebek de onlardan daha kilolu olmaz ama beslenme de önemli tabi ki . Yumurta muz kaşar peyniri kuruyemiş yeşil sebzeler süt ürünleri bunlar güzel kilo aldırıyor canım
sudedemirr prenseshanim999 maşallah benim kızım 4110 gr doğdu. Çiğ kuruyemiş, ceviz, süt, yoğurt, kaşar peyniri, muz, maden suyunu her gün tükettim. Et balık tüketiminede dikkat ettim.
Naslan44 prenseshanim999 4 kilo doğdu kızım muz kefir kaşar peyniri ceviz çok tüketiyordum sebze protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyordum onun dışında ekstra bir şey yapmadım🫶🏻💗
OguzMoms Ezgi12348 Hayır tansiyonum 14 9 olmuştu o gün bebekte çok önden gidiyodu suyumdada azalma vardı yatış yaptırdı doktorum
1zehrs prenseshanim999 ben 32 haftalık 2220 gr doğum yaptım erken doğumdu gününü beklese 4 ü geçermiş nitekim 6 aylıkkken 12 kiloydu bende çok toplu bir bebekmişim şimdi zayıfladı aynı bana çekmiş böyle şeyler genetik kurttan kuzu doğmaz 🥲 ama küçük bebeğe bakmak çok zor sizi anlıyorum bende zamanında normal doğum kilosunda bir bebek doğurmak istiyorum açıkçası çiğ kuruyemiş balık yağı muz kefir kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyor