Yasminnnnn prenseshanim999 Bende burda bekliyim muz ceviz süt falan diyorlar ama başka bişey varmıdır ki bilmem
OguzMoms prenseshanim999 Benim oğlum 36+4 de 3470 gram doğdu haftasına göre baya iri doğdu ama malesef kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil kilolu olmasından çok sağlıklı olmasını isteseniz daha doğru olur sanki
Aybukgeg prenseshanim999 sağlıklı bir kiloyla doğması daha doğru diyelim tabi onun için sizinde sağlıklı beslenmeniz gerekir bebeğe kilo aldıran besinler ceviz muz süt ve süt ürünleri çiğ kuruyemişler ve protein ağırlıklı öğünlerdir
sukran0046 prenseshanim999 kaşar,ceviz,kefir,yogurt,muz,portakal,ıspanak,kuruyemiş,hakiki doğal maraş dondurması yedim birde bol bol
Canimbenim_06 Yasminnnnn süt bir işe yaramıyor daha çok mide yanmasına hazimsizliga yol açıyor diye duymuştum onun yerine kaşar peyniri yoğurt kefir vs öneriyorlar ben daha çok öyle tuketiyorum
Yasminnnnn prenseshanim999 Birazda yapıya bağlı diyorlar aslında yani yapiya bağlıysa benim kız kilolu doğmaz ben 2.300 grm doğmuşum çünkü 😂
prenseshanim999 OguzMoms tabikide oncelik saglik ama haftasina gorede kucuk dogmasini istemem. Kizim zayif dogmustu gercektende hic kolay olmamisti bunda biraz daha kilolu olsun toplu olsun istiyorum
prenseshanim999 Yasminnnnn ya bende erken dogmusum 2 kilo . Kizimde 2.700 dogdu bari bu dogumumda bebek kilolu olsun 😄
Melosunannesii Yasminnnnn yok ya onunla da alakası yok ben 2 kg doğmuşum 41. Haftada oğlum 38+0 da 3700 kızım 37+0 da 3300 Gr dogdu
RedFlower İlk çocuğum 2 900 doğdu. İkincide de kontrol e gittiğimde kilosu az gibime geldi doktor iyi desede. Ondan sonra hergün kaşar muz ve ceviz yedim. Ultrasonda 3 buçuk çıkmıstı doğduğunda 4 100 gr doğdu. Kesinlikle kaşar muz ve ceviz günlük yersen bebek kilo alıyo. İlk çocuğum da yememiştim
OguzMoms prenseshanim999 Aslında birazda sizin genetik yapinizlada alakalı saglikla gelsin inşallah Muz ceviz kasar peyniri tahin pekmez kabak çekirdeği avakado kefir bunlar bebise kilo aldıran ve çok faydalı olan seyler🌸
OguzMoms Ezgi12348 Hem şekerim vardı hemde o gün tansiyonum 14/9 olmuştu bebekte iriydi doktorum yatisimı yapti
OguzMoms Ezgi12348 Hayır insülin kullanmadım diyet yaptım çokta dikkat etmedim aslında 4 hafta öndeydi oğlum diyetle falan 2 haftaya dusurebildim 🤭