gdaslik Nergislyssa 39+1 de doğdu kızım. Doktorum çatı muayenesinde suyumun gelmesine sebep olmasaydı 40 da doğururdum muhtemelen.
Suey marsuk34 hayır beklemiyorduk kasılma oluyordu yani bebek bir yere toplanıyordu sürekli meğer o sanciymis nstye girince anlaşıldı ağrım falan yoktu hiç ama ben çift rahimliymisim doğumda öğrendim bebeğe yer yokmuş o yüzden daha fazla buyuyemedigi için doğmayı seçmis bebeğim
marsuk34 Suey yaa öyle mi :( ben de çarşamba 32 Haftalık oluyorum belirttiğiniz kasılmalar bende de oluyor acaba doktora nst mi teklif etsem ya da ultrasonda anlar mı bir farklılık olması durumunda? Bayram için şehir dışında olacağım orada doğurmak istemiyorum o yüzden tedirginim😂
fundatlas Nergislyssa bende bunu çok merak ediyorum ama burda gördüğüm kadarıyla ilk doğumlar hep 40-41de olmuş 🥲
Suey marsuk34 o haftalarda yalancı kasılmalar oluyor rahim doğuma hazırlanıyor normal önemli olan sık belirli aralıklarla tekrar etmesi
Kahverengi Kerematlas 2700 doğdu herşey normal olduğu için küvezede girmedi çiğer geliştirici falanda yapılmamıştı
marsuk34 Suey anladım canım benim belirli aralıklarla oluyor ama sürekli bir düzen yok tabi. Ama her gün illa oluyor. En iyisi çarşamba doktora söyleyeyim bu durumu kendi değerlendirir artık. Çok teşekkürler :)
ysfesra2438 aslhnkrts9 Bende de o risk var 34-36 diyorlar.28+6 dayım.Sizde her şey normal seyrinde gitti İnşallah.Merak ettim.Korku var bende biraz ilk doğumum olacak.
Selbi777 marsuk34 kasılma konusunda benle aynı durumu yaşayan var mı diye bakıyordum bende , ilk hamileliğim , benimde hergün karnım sertleşiyor, yatıyor olsam da aynı (( bilemedim