baharmom35 Mf06 aaaa şimdi hatırladım seni sohbet etmiştik ne yaptın transfer oldun mu ertelenmişti kanamadan dolayı
Mf06 @“Bhrbnc” daha transfer olmadım kistleşme olmuştu ertelendi Histereskopi oldu çizikte atıldı 18 bin ödedik adetimi bekliyorum doktora sordum bu kanama adet değil histereskopiden gelen kanama dedi bi hafta sürer mi kanama çiziğin tek mi çift mi atıldı hiç bilmiyorum öyle bi şey de mi varmış
baharmom35 Mf06 ben çiziği hissettim histeredkopi olmadığı için uyutulmadım 3 4 yere hasar verdi ufak ufak gıdıklanma gibi hissettim
Nergizos baharmom35 canım merhaba. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Tüp bebek galiba. Süreçten biraz bahseder misin. Ben de ctesi günü başladım tedaviye. Heyecanlıyım
Civcicvv isum evet benimde 3 kaybım oldu bebek hiçbirşekilde gelişmiyor yani hamile olduğumu öğreniyorum 1 hafta sonra düşüyor ameliyat olmazsan hep böyle devam eder o perde ameliyatını olmam gerekiyor:(
isum Civcicvv evet sizin durumunuzda şart, bizede doktor bunu demek istedi, yani en az 3 düşük olmalı ki bu rahimde bebeğin gelişmediğine ikna olalım, çünkü ameliyatında riskleri vAr dedi
Civcicvv erenilhan Maşallah daha önce kayıplarınız olmuş muydu sizin şuan hamileliğiniz nasıl gidiyor benim çok fazla bel ağrım oluyordu hayatım çok kısıtlanıyor
erenilhan Civcicvv benim kaybım 17 haftada oldu maalesef. Şimdi 9+5 daha, önlem amaçlı serklaj atacaklar nasip olursa
Civcicvv hilaleee çok geçmiş olsun hayatımızda herşey bir imtihan umarım çektiğiniz bu yorgunlukların mukafatını en güzel şekilde alırsınız🤲🏻🤲🏻
erenilhan isum maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin riskli haftaları atlatmış çok şükür
erenilhan bsradmr007 tabii bir sürü test verdim hatta böbreklerim ciğerlerim usg mr bile bakıldı. Pıhtılaşma da yok çok şükür zaten bebeğimin kalp atışı vardı doğana kadar rahim ağzı açıldı maalesef
31415926Er erenilhan merhaba rahmimde çok küçük bir yapışıklık varmış 2 tüp bebek denemme de olumsuz oldu histereskopi önerdiler zor bi işlem mi? Ameliyat mı olunuyor. Siz nerede oldunuz çalışıyorum da işime dönmem lazım izin vermiyorlar. Birde fiyatı ne kadar?
erenilhan 31415926Er evet vajinal yoldan ameliyat hiç zor değil kısa sürüyor zaten. Aynı gün akşam taburcu oldum. Benim doktorum pahalı 65 bin ama diğer arkadaşlar 15-20 binden bahsediyor doktora göre değişir benim hastane koru çok pahalı onu baz almayın