Civcicvv Rahimde şekil bozukluğu ameliyatı sonrasında süreciniz nasıl ilerledi ne zaman hamile kaldınız ?
erenilhan Civcicvv histereskopi sonrası 2 ay korunma verdi ilaçlar vardı kullanmam gereken onlar bitti kontrole gittim döngümün ortasıydı artık deneyebilirsiniz dedi beklenen adete 15 gün vardı hamile kalmışım çok şükür. Genellikle histereskopi sonrası denenen ilk aydan hamile kalıyorlar. Hatta tüp bebekte histereskopi ile çizik atıyorlar sorun yoksa bile bebek kolay tutunuyor. Benim T rahim artı üstten perde vardı ufak
hilaleee Civcicvv bende yeni ameliyat oldum benim rahimim normaldi aslında ama bekarken geçirdiğim yumurtalık kisti ameluyat sonrası imtihanim oldu 4 sene oldu evleneli çocuğum olmadı defalarca tedavi gördüm tutmadı olmadı. Sonra başka doktora gittim rahimim o ameliyattan sonra yapışmış hatta bitek rahimim değil bagirsagim ve mesanemde ve rahimim sola yatmış yatınca da tüpler hasar görmüş 3 buçuk saat süren bı ameliyat geçirdim 2 ay ilişkiyi yasak etti doktor ameluyat olduğum günden beridir de doğum kontrol hapına başlattı onları kullanıyorum. Yorgunum….
Serfes1 Civcicvv bende kalp şeklinde rahmim vardı ameliyat oldum. Doktorum herhangi bir yapışıklık olmasın diye spiral taktı ameliyatta 3 ay o spiralle kaldım çıkarttıktan 1 ay sonra hamile kaldım
teacher-mom21 Benim de kardeşimin de rahim bozukluğu vardı ama ameliyat olmadık olunca daha zormuş hamile kalmak artık doktorlar tavsiye etmiyor rahim çeşidiniz neydi
hilaleee teacher-mom21 ya kim uyduruyor böyle şeyleri gerçekten bilmiyorum ya.. bu kadar insan neden ameliyat olup çocuk sahibi oluyor ozaman.. lütfen ameliyat olmuş veya olucak olanlara böyle olumsuz cümleler yazmayın .. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi…
baharmom35 erenilhan o benim sorun yokken çizik atıldı hasar verildi ki bebek tutunsun inşallah tutunur 🤲
Civcicvv erenilhan Maşallah daha önce kayıplarınız olmuş muydu sizin şuan hamileliğiniz nasıl gidiyor benim çok fazla bel ağrım oluyordu hayatım çok kısıtlanıyor
31415926Er erenilhan merhaba rahmimde çok küçük bir yapışıklık varmış 2 tüp bebek denemme de olumsuz oldu histereskopi önerdiler zor bi işlem mi? Ameliyat mı olunuyor. Siz nerede oldunuz çalışıyorum da işime dönmem lazım izin vermiyorlar. Birde fiyatı ne kadar?
baharmom35 hilaleee çok geçmiş olsun zor süreçler yaşamışsınız Allah unuttursun inşallah bu günleri 🤲
Civcicvv hilaleee çok geçmiş olsun hayatımızda herşey bir imtihan umarım çektiğiniz bu yorgunlukların mukafatını en güzel şekilde alırsınız🤲🏻🤲🏻
Fatmadrama bsradmr007 doktor size beklemenizi söylemiş miydi? Şu an kaç haftalıksınız acaba histereskopi olan görümcem adına soruyorum doktoru ona 6 ay beklemesini söylemiş. İlaç vermiş miydi doktorunuz ? Histereskopiyi neden olmuştunuz ? Teşekkürler :)
isum hilaleee bizede bunu tüp bebek doktoru söyledi, ameliyat önermiyoruz dedi, 3 gebelik kaybından sonra anca düşünebiliriz dedi ablama, ablamın rahmide kalp şeklinde, 7 sene sonra doğal yolla hamile kaldı, bir defa tüp bebek denemesi olmuştu, tutmamıştı
teacher-mom21 hilaleee ameliyat olmayıp çocuk sahibi olan da bir sürü çift rahimli anne var normal rahime sahip annelerin de kaybı olabiliyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnnnn
erenilhan isum keşke başka görüş de alsaydınız kaç haftalık hamile peki umarım sorun olmaz belki üstten basıklık azdır o nedenle tavsiye edilmemiştir. Doktorlara kolay tabii 3 düşük olacakmış öyle lütfedecekler. Bana da ilk düşükte sebebini araştırmıyoruz demişlerdi
Civcicvv isum evet benimde 3 kaybım oldu bebek hiçbirşekilde gelişmiyor yani hamile olduğumu öğreniyorum 1 hafta sonra düşüyor ameliyat olmazsan hep böyle devam eder o perde ameliyatını olmam gerekiyor:(
Elos_1907 Serfes1 benim de öyle ameliyat oldum deniyoruz ama gebelik yok başka hiç bi sorunumuz da yok ama tamamen değil çok hafif bi basıklık var ama oda engel değilmiş
isum erenilhan şu an 19 haftalık hamile, şunu söyledi, rahimdeki fazla kısmı törpülüyoruz, buda rahme zarar veriyor, bu yüzden tavsiye etmiyoruz dedi, yani zaten özel doktor, parası için yapardı diye düşünüyorum, art niyet aramadım altında
isum erenilhan doktor rahimde sorun görmüyor şu an, hamileliği de çok iyi ilerliyor, doktor ameliyat gerekli dese kızıyoruz, gerekli değil dese kızıyoruz, insanları da anlamak zor
erenilhan isum maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin riskli haftaları atlatmış çok şükür
Mf06 Bende bir hafta önce Histereskopi oldum Rahime çizik atıldı ama beş gündür kanama oluyor beş gün sürmesi normal mi
baharmom35 Mf06 canım bana histereskopi yapmadan çizik attı ilk başta transferim negatif olunca histereskopi yaparız dedi sonra detaylı ultrason ile baktı histereskopi gerek yok çizik atalım yeter dedi öyle yaptı çizik attı ama adı histereskopi olmadı sen ne kadar verdin histereskopiyr bide çizik tek mi attı
baharmom35 Mf06 aaaa şimdi hatırladım seni sohbet etmiştik ne yaptın transfer oldun mu ertelenmişti kanamadan dolayı