1zehrs Prensiminannesiyim eslem isimli tam 3 tane kız arkadaşım var 😂 eslem isimli erkek hiç görmedim
Amineasya gulsumoztrk 4 yaşında kızım var adı Amine Asya🌸 30 haftalık hamileyim oğlum olacak nasipse ismi de Emir Taha olacak ☘️
mnkcvcv gulsumoztrk 33+6 olduk bizde oğlum olacak isimini de Tuğkan Emin koyacağız eşim ve benim adımın birleşimi Tuğkan bence oğlumuza çok yakışacak 🥰🥹
Nur_Keles @gulsumoztrk Saglıkla gelsinler inşallah❤ Haftadan yazıyorum. İki erkek annesi olucam nasipse :)) Miraç Kaan / Siraç Yaman oğluşlarım💙💙
busdol11 Prensiminannesiyim kafan karışmasın canım çevremde 7 tane eslem adında prenses var koyabilirsin bence 🫶🏻
Sare09 Alynq bende ışıl istiyorum ama çevremde herkes bi kulp lakap buldu bu isme zorla vazgeçirmeye çalışıyorlar haftalardır artk başka isim düşünüyorum ama aklım ışılda yine
sinemm30 gulsumoztrk 18+5 haftamız oğlumun adı Aras Ege olucak 👶 Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
nisanela Gnl54 erkekte de Alptuğ ismi cok hosuma gidiyor fikir olsun sizede💕Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏼🫶🏻
Vildanahsen aysedagnur Yüsra😍 Kızım olsaydı koymak istediğim ilk 3 isimden biriydi, anlamı da çok güzel bence 🌼
yeni-annelik dndugktg çok teşekkür ederim sizinde Allah bağışlasın Göktuğ ismi bizimde çok hoşumuza gitti anlamıda güzel kaç yaşında oğlunuz 🙏🏻