Ysmn-08 dndugktg doğrudur ama alya diye tanıdığın kızı var aynı oldu mu istemedik biz öyle uygun gördük
Aylardaneda gulsumoztrk oğlum ensar Allah nasip ederse kızım olucak onada Miray Ada diye karar verdik 🎀
Sena-cy00 BirAskMasali1323 Uyum olarak kız Ahsen Erkek Ahlas olabilir Ahlasın da manası güzeldi Kur’an da vardı diye biliyorum.. Onun dışında size; Sima veya Aysima, Mihra, Sena, Sema, Sera veya Serra falan da uyumlu isimler gibi..
BirAskMasali1323 Sena-cy00 Teşekkür ederim canım güzel fikirlerin için🥰erkek olursa Ahlas listede zaten😇🥰
Sena-cy00 Prensiminannesiyim Doğrusunu bilmiyorum ama Eslem adında kız ismi çok var açıkçası hem erkek hem kız ismi olan isimler de çok var mesela Erkek yeğenimin adı Kayra ama aynı zaman da bir tanıdığımız kızına Kayra adını koydu gibi..
Ipekulas gulsumoztrk isim seçmek çook zor aylardır eliz ve ada arasında gidip geliyoruz ikimizde ikimizin istediği olsun istiyoruz ama diğer isimde aklımız kalıyor iki isimde olmasın istiyoruz 🤦🏼♀️ Çok zor bu gidişle doğunca koycaz galiba😂
yeni-annelik dndugktg çok teşekkür ederim sizinde Allah bağışlasın Göktuğ ismi bizimde çok hoşumuza gitti anlamıda güzel kaç yaşında oğlunuz 🙏🏻
Zerda_arven Prensiminannesiyim hayır Eslem kız ismi nerden çıkardılar erkek ismi diye benimde kızım olcak Eslem erva koymayi düşündüm ilkten sonra arven ravza koymaya karar verdik Eslem çok güzel
nisanela Gnl54 erkekte de Alptuğ ismi cok hosuma gidiyor fikir olsun sizede💕Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏼🫶🏻
Betul_ela0 Kızlarımın ismi Elanur ve Ecrin Buda 3. Cinsiyetini bilmiyorum ama oğlum olursa eğer Murat Miran koyarım veya Muratın yanına başka isim Murat kesin olucakmış eşim öyle diyor 🥴