Merve95281 Ezgi12348 ay bilemiyorum ya daraldım iyice. Bide cok akıntım var camasırım hep 2 tane 1 lira boyutunda ıslak. Su sızmıyordur herhalde diye dusunuyorum
Gamzenur123 Merve95281 benimde çok akıntım var her tuvalete girmede iç çamaşır değiştiriyorum Islaklık ta var damla damla lekede Acaba suyum az az mı geliyor diye düşünüyorum anlamadım
ArasCagla Mart sonu gozukuyordu benim dogum mart anneleri grubundan buraya tasindim 🤣40+4 um persembeye kadar dogurdum dogurdum yoksa 41 de baslatacaklar 🤣🥹
bebisliozlem Gamzenur123 @Merve95281 aynı dertten bende muzdaribim 🥺 bayramdan önce doktoruma gidicem sorucam bakalım
Merve95281 bebisliozlem Gamzenur123 kizlar hepimizde ayni durum varsa dogurucaz galiba bir kac güne. 😂 Devamlı çamasır degistirmekten yoruldum. En son geçen çarşamba gittim suları yeterli demişti doktor. Bugunde hafif hafif bel ve regli agrisi gibi var ama kasılma gibi degil. Hani derler ya üşütmüşüm gibi aynen öyle. Buyuk tuvaletimde ishal degil ama yumuşak. Normalde kabızlık cekerim hep
bebisliozlem Minikkush9496 kızlar benim sat’a göre 24 günüm kaldı, ultrasona göre 34 Sizce hangisine göre doğum yaparım gibi 🥲 bilenler lütfen cevaplasın ya 🥹
Alyahnm Son 4 ✨ sezeryan olacağız bugun 38+3üz 39+0da doğum olacak inşallah 🙏 bir kaç gündür grip belasıyla ugrasıyorum o güne bişeyim kalmaz inş 🐣