Gizemmnur- Minikkush9496 şimdilik son 25 gözüküyor ama doğumum nasıl olcak belli değil henüz 😀 biz mi secicez yoksa kızım mi karar vericek bilmiyorum 🥰 sağlıkla doğsun da inşallah gerisi önemli değil 😍😍
ilkgozagrim__ Minikkush9496 evet bizde ama bende 2 Damla çok az kahvemsi akıntı gelmiş Nişan olabilir mi
Emoss17 Minikkush9496 son 14 bugun tam 38 haftalik olduk bir gün iyiyim bir gün çok kötü arada yalancı sancilarim gelip gidiyo diğer oğlum 38.5te doğmuştu bakalım bu oğlum ne zaman gelecek bayramdan önce gelsin istiyorum normal doğum olmuştu ilki bunu da normal istiyorum
Edaa3595 Minikkush9496 uygulama 34 gün diyor ama sezeryan olacak doktor 21 inden sonra dedi şuan 35.1 günlüğüz cuma randevum var gün verir gibime geliyor çok heyecanlıyım 😇🙈🙏
Ysmn-08 Uygulamada 15 gün gözüküyor ama bu hafta cuma doğum olabilir dedi doktorum suni ile sağlıkla gelsin benim güzel kızım🧿🤰
busduuk1914 Minikkush9496 son 23 ama doktorlar bayramda doğurursun en geç diyorlar çok az kaldı kavuşmaya 🥹
Aynur_41 busduuk1914 bende 23 bayrama gelir diye dusunuyorum bende karnınız sertleşiyor ayakta kalınca agrılsrınız oluyor mu karnınızın etrafında