taze-anneady Aminealeyna öyle gerçekten her geçen gün daha da büyüyoruz. Sizin daha zordur . Ben şimdiden yoruluyorum. Sağlıkla kavuşun inşallah 🤗🥰
Aminealeyna taze-anneady amin hepimiz inşallah evde bide 4 yaşımda kızım var enerjisi tükenmiyor maşallah 😂
taze-anneady Ahsennesli maşallah 😊. Ne kadar kilo aldınız kilo ile bağlantılı mı ağrı benimde 19. Haftada falan başladı ağrılar 🌸
taze-anneady Haticeburak06 ne güzel yaa sizinde yaklaşıyor artık maşallah sağlıkla kavuşun inşallah 🥹💖🤗
taze-anneady Ahsennesli benim belim de var daha çok şu an. Dediğiniz gibi büyüdüğü için olabilir sanırım sizin 🌸
taze-anneady Boncukk123 ne güzel maşallah sizin de az kalmış artık. Sağlıkla kavuşun inşallah 🥰🤗 Aynen öyle sabırsızlıkla bekliyoruz o anları da eşimin de hissetmesini çok istiyorum 🥹🥰
Boncukk123 taze-anneady Amin canım Allah razı olsun 🌸🤲🏻 bu bebişler çok fena babaları dokununca hiç tepki vermiyorlar eşimin hissetmesi uzun zaman aldı ☺️🌸
taze-anneady Boncukk123 💖 espiri geçiyordu videolarda da öyleymiş dediğiniz gibi bakalım ne zaman hisseder artık 😂 Sağlıklı olsunlar da 😊🫶🏻
Boncukk123 taze-anneady gerçekten bire bir doğru ☺️ sanki bilerek yapıyor bebişler inşaAllah sizin kısa zaman da hisseder ☺️🌸