Ezgikurt Sema_1nur bende ayniyim 19 haftalikken bi dahaki randevum zaman gecmiyo ogreniyim 1 tane oglum var oda merak edito hep heyecanli😍😍
melike81_ Lutfiye20 ay kız dicektim saate bakdım 17 saat önce yazmıssın sonra sonucuna bakdım😁😁 dcektim bide kakolu süt iç diye hehehe sağlıkla gelsinn prenses
Lutfiye20 Cilginanne2bebeli68 ben net bişey göremedim bebeği zor görüyordum çok bakmadı zaten özele gitcem bakalım orda ne diyecek
Sema_1nur Cilginanne2bebeli68 %80 erkek dedi doktorumuz her açıdan bakmaya çalıştı ama her seferinde çıkıntıyı öok net bir şekilde gördüm
Cilginanne2bebeli68 Mom69 %70 erkek dedi ortada çıkıntı vardi değişir mi dedim bilemem dedi makine çekimi iyi değildi ama bebek iyi pozisyondaydi
Cilginanne2bebeli68 Sema_1nur benimkine de %70 erkek dedi bende çıkıntı gordum kac hactaliksij devlete mi gittin makine çekimi iyimiydi
Neveruse Ankara’da önereceğiniz Dr varmı kizlar bende cuma günü öğrenmeyi düşünüyorum ama Dr da kararsızım
Sema_1nur Ezgikurt bende cinsiyeti öğrenince heyecanım geçer diye düşündüm ama daha çok arttı ben dsha randevu almadım ama bende 19 ya da 20. Haftada gidcem
Ezgikurt Sema_1nur ilk bebeginmi 🥰 kesinlesince unutmazsan haber verirmisin bende merak ettim benimkinin kordunu cok yakindi erkege benzetti ama kordonda olabilir dedi bakalim nasip🥰