Cilginanne2bebeli68 Yarin öğlen sonu 13.30 randevum var kızlar inşallah bebek iyi pozisyondaysa cinsiyet de ogrenecem 14+4 olacaz benim için dua edermisiniz
Ezgikurt Cilginanne2bebeli68 insallah bacaklarini guzel acar ben 15+6 haftalikken gittim en son ne yaptiysak gostermedi hayirlisi ins senin gosterir insan cok merak ediyo🥰
Cilginanne2bebeli68 @_almirasmom kusuruma bakmayın affınıza sığınıyorum ama sizi sanki tiktokda gördüm bir melek annesisiniz ikinci bebisiniz de kizdi galiba sağlıkla alım kucaginiza
_almirasmom Cilginanne2bebeli68 evet o benım canım teşekkür edıyorum almiram down melegı alaram ı da beklıyoruz hayırlısı ıle rabbımden gelene razıyım ımtıhan dunyası sonucta onlad benım yavrularım acılarını gostermesın ben egıtımle herseyın hal olabılecegıne ınanıyorum🫶🏻🌺
Enfal_06 Cilginanne2bebeli68 evet hastaneye giderken yolda ye benim bebeğim hareketli olduğu için çok az çikolata yemiştim göstermişti canım haber ver öğrenirsen.rabbim gönlüne göre versin inşallah
Cilginanne2bebeli68 _almirasmom aynen öyle burasi imtihan dünyası çok güzelsiniz aymira sizden güzel maşallah ikinci bebeğinize de sağlıkla alin kucağınıza sizi çok seviyorum