Gizem9688 Hulo2105 gobek deligimin 3 4 parmak altinda böyle pıtır pıtır yapiyo 1 2 kere. Bebek midir?
metemom_ Sevvalll42 zaten hiç yenidoğan almadım hepsini 3 6 aydan başlayarak alırım iki takım da hastahane çıkışı alırım bebekler ilk zamanlar çok hızlı büyüyor
Sevvalll42 metemom_ aynen bi anda büyüyolar cidden etrafımdaki bebeklere şaşıyorum her gördüğümde boyu uzamış kilo almış oluyolar 😅
metemom_ Sevvalll42 al benden de o kadar geçen arkadaşımın bebeğini görünce tanıyamadım bir an garibime gitti gidene kadar bebeğe boş boş baktım kim bu deli diyordur heralde 😂
Mesen Hulo2105 rabbim sağlıkla giymeyi de nasıp etsin siz baya bı yapın sonra sizden liste isterim artık 😂
Hulo2105 metemom_ şimdi bi youtuberda izledim de minicity diye bi site varmış öyle çok çeşit var ki mağazalarda yok böyle. Fikir olsun sende bak istersen ben çok beğendim valla 🌞
Hulo2105 Mesen valla bende keşke bi liste bulsaydım iyi olurdu ama hem 3 aylık almışım çocuğun yenidoğanı yok. En son bitince sevabına yazıcam buraya listeyi post açıp😂