Hulo2105 Aleve inşallah canım valla benim 1 günde kesildi bence umudunu kesme 1 günde bi bakmışsın hiç bişeyin kalmamış❤️
Gizem9688 Hulo2105 18 hafta olduk biz de. Hareket henuz hissetmiyorum. 2 3 gündür bi pıt pıt biseyler var ama bagirsak mi bebek mi bilmiyorum. Bebek degildir diyo eşim. 😂 midem geceleri kotu oluyo gunduz cok daha iyi. Alisverisler de neredeyse bitti. Bi gardrop alcaz o kadar. Insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim
Sevvalll42 Gizem9688 ben ilk içimde baloncuk patlıyo gibi hissetmeye başlamıştım ilk hareketleri biraz değişik oluyo tam anlayamıyosunuz 😅
myavocado metemom_ ay bende e bebek, baby mall, bebek adası bunalrda çok bişey bulamadım, baby mall fena değildi biraz. Civile gideyim bu hafta hiç gidemedim oraya daha
Hulo2105 myavocado baby mll güzel evet bi tık pahalı ama çok güzel çeşitler var. Ben geçen ay gittim mesela 3 al 2 öde vardı bi takım bedavaya gelmişti🌞
myavocado Hulo2105 e bebekte satılan farklı farklı markalar var, hello baby’nin ürünleri kaliteli güzel oluyor, ama etiketine dikkatlice bakın yine de yüzde yüz pamuklu kumaş olması için
Sevvalll42 metemom_ civilin kıyafetleri çok dar kalıp ona göre al kuzenimde civilden aldı bi kaç bişey çocuk 3 aylıkken 6-9 aylık alıyodu onun çocuğuda tombiş biraz gerçi 😂 ama yinede dar kalıpları
metemom_ Sevvalll42 zaten hiç yenidoğan almadım hepsini 3 6 aydan başlayarak alırım iki takım da hastahane çıkışı alırım bebekler ilk zamanlar çok hızlı büyüyor
Gizem9688 Hulo2105 gobek deligimin 3 4 parmak altinda böyle pıtır pıtır yapiyo 1 2 kere. Bebek midir?
Sevvalll42 metemom_ aynen bi anda büyüyolar cidden etrafımdaki bebeklere şaşıyorum her gördüğümde boyu uzamış kilo almış oluyolar 😅
metemom_ Sevvalll42 al benden de o kadar geçen arkadaşımın bebeğini görünce tanıyamadım bir an garibime gitti gidene kadar bebeğe boş boş baktım kim bu deli diyordur heralde 😂