Ufaktan heyecan korku kaygı hepsi yüklenmeye başladı ilk defa hamilelikle ilgili rüya gördüm sedyeye kuzu gibi yatmışım doğuma götürüyolardı tek başımaydım bi panikle uyandım streste yüklendi bu yuzden 😅

Tarih olarak çok güzel bi tarih 4 dü yada 5 kadir gecesinde d dogurmayı çok istiyorum
    Normal dogım olunca bekliyoruz bakalım nezaman gelicek 😃

Nesrinozbek en güzel zaman gerçekten normal doğum ne kadar şanslısın benim iri bebek zorunlu sezaryen olucam oysa ki yalancı kasılmalarım ağrılarımda başlamıştı nasip 🙏🏼🥹

Benim isteğe bağlı spinal Sezaryan 4 Nisan 🥰 çok sabırsızım heyecanlı ve bi okadar korkum var çok değişik 🥹

Buby

Buby bebeğin kilosu nekadar ki 2 çı kızımı 4 kilo 100 gr normal doğurdum çokta kolay dogumdu
          38 haftada 3500 dedi bunada 38+3 teyim 39 da tekrar kontrole gidicem
          İlk kızımda 3650 dogdu

• Buby bunu yanıtladı.

Gamzenur123 bende aynı senin gibi duygular yaşıyorum korkum hiç yoktu ama gördüğüm rüyanın etkisinde kaldım galba 😅

Nesrinozbek 37 haftalıgım bebek 39 haftada gözüküyo geçen çarşamba 3663 kgdı haftalık 250-300 gr bebek alıyomuş benim kilo alımım durmuş gebelik şekerim var birde doktor ilk doğumların daha zor olduğunu ve iri bebekte çok zorlancağımı söyledi oysaki bebek 30. Haftadan beri baş aşşağı ve şuan kanala baya kafasını sokmuş buyuzden gerginim acaba hatamı ediyorum iyimi ediyorum diye stresli bi gebelikti 😕

Buby önemli olan sağlıkla kavuşmak kendini strese sokma sağlıkla gelsin inşallah 🙏

• Buby bunu yanıtladı.

Buby iki türlüde doğum yapıyorsun önemli olan saglıkla kucagına almak inan hakkında hayırlısı olsun canım 🥰

• Buby bunu yanıtladı.

Aysegul1805 kesinlikle önemli olan sağlıkla kavuşmak normal doğurmuşum sezaryen doğurmuşum ne farkeder her türlü anne olucaz sonuçta 🙏🏼☺️

Buby bende ayin dördünde gidecem ama doğum mu olur bilmiyorum 13 martta doktorum iki hafta sonra randevunu al gel dedi alamadım ayin dördüne alabildim gidecem ya bekletir doğumu ya da sezeryanla alır heralde çünkü sancım filan yok bilmiyorum ve bende de korku heyecan sabırsızlık var

• Buby bunu yanıtladı.

Sevilemine sağlıksal bi problemin yoksa bebegin durumuda iyiyse sezaryenlik bi durumunda yoksa suni sancı verebilir belki🥹

Ayseanneeee son 3 diyelim bütün duygular biraz daha yoğunlaşıyo gibi ama etrafa gayet sakinim diyorum 😁 🥹

Buby beni anlıyorlar ruh halin değişti baya diyolar.Kurbanlik koyun gibi günümü bekliyorum 😅😅

• Buby bunu yanıtladı.
                        • Buby bunu beğendi.

Buby benim de stresten üç gündür karnıma ağrılar giriyor heyecandan 😅 yiğitliği çok bir şey sürdürmemek için hayır gergin değilim stresli değilim diye dolanıyorum ama yok bir gün önce sabaha kadar uyuyamadım stresten dün de zoraki uyudum ama normalde de hiç stres yapan bir insan değilim ilk bebek ilk heyecan ilk ameliyat belki ondandır 😅😅 inşallah hayırlısıyla hastanede sakin sakin güzel geçer doğumumuz

• Buby bunu yanıtladı.