TG123 Sabahat17 maşallah darısı basıma bende şuan 36+6yım 🙈 su gelişi normal oturdugunuz yerde mi oluyodu acaba bende tuvalete çıkınca fazladan su geliyor gibi hissediyorum
Sabahat17 TG123 tuvalete diye çıktım sonra tutamadigimi ve ihtiyacımın bir türlü geçmediğini hissettim sızıntı şeklinde akıntım oluyordu uzun bir süre takip ettim geçmediğini devam ettiğini görünce hastaneye gittim direk zaten
Sabahat17 TG123 su sürekli geliyorsa az yada çok ama sürekli geliyorsa mutlaka hastaneye gidin derim çünkü gebelik kesesi benim yırtılmış o yüzden sızıntı olarak geliyormuş kese patlarsa aniden boşalma olarak gelirmiş
minnos1mom Sabahat17 maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ilk gebeliğiniz mi acaba ,daha öncesinde spor yapıyor muydunuz , hastanede sancıyı hissettiniz mi
Sabahat17 minnos1mom evet ilk gebeligimdi evde sancı vs hiç hissetmedim hastanede sadece şunu verdiler 2 cm açıklık için bekledik çok sancilanmadim şükürler olsun ki
TG123 Sabahat17 bende yırtık olmasından endişeliyim fakat sadece tuvalete oturduğum zaman bitmiyor gibi sürekli akıyor ayaktayken gelmiyor o yüzden bilemiyorum
qbrabykbke Sabahat17 kaç gün bu şekilde suyunuz geldi benim de bu şekilde ıslaklık oluyor sürekli suyum mu değil mi anlayamıyorum
TKumsall qbrabykbke suda olabilir enfeksiyon da olabilir hastanede ph testi yapılır veya muayneyle su mu enfeksiyon mu bakılır
b-bg qbrabykbke bende de aynısı oluyor bende anlayamıyorum ıslaklık hissediyorjm wcye gidip bakıyorum 1 2 damla ıslanmışım
qbrabykbke TKumsall ama benim dün akşam da yarım bardak kadar geldi bacaklarımdan ve asla eminim idrar olmadığına o yüzden enfeksiyon da o kadar gelmez diye düşünüyorum
TKumsall qbrabykbke o zaman muhtemelen sudur ve bu kadar beklememeniz gerekirdi suysa doğum için en fazla iki gününüz oluyor diğer türlü bebek enfeksiyon kapıyor yada suyu azaldığı için sıkıntıya giriyor acil felan varsa gidin bence